harika bir uygulama 100 tl kazanma ibana çekilebilir!!

Eyksl3444

Confirmed Memb.
Konular
4
Kwai tiktok alternatifi olan yıllardır kullanılan bir uygulama o yüzdn herkesin güvenini almış kayıt için telefon numarası vs bilgi istemiyor güvenmemek biraz abartı olabilir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

böyle şeylere ödeme bilgileri girince genellikle otomatik çekim yapmaya çalışıyor
Kanka iban yazıyorsun?

nasıl yapacam ben hiç anlamadım anlatırmısın hocam
Dm gelebilirsen anlatayım detaylica

krliso25

Confirmed Memb.
Kwai tiktok alternatifi olan yıllardır kullanılan bir uygulama o yüzdn herkesin güvenini almış kayıt için telefon numarası vs bilgi istemiyor güvenmemek biraz abartı olabilir

Kanka iban yazıyorsun?

Dm gelebilirsen anlatayım detaylica
Haklı olabilirsin teşekkürler

Valla aga kwai falan pek güvenilir değil gibi ama benimde konusunu önceden açmış olduğum Nays uygulamasıda aynı mantık ama Nays uygulaması Türkiye İş Bankası A.Ş'nin kendi uygulaması yani oto çekim denemesi falan imkansız ondada davet ettiğin kişi başı 10tl kazanıyorsun eğer ilgin varsa konumda kanıt falan herşeyi mevcut istersen bakabilirsin.
evet hocam onu biliyorum bende para çektim ondan

Eyksl3444

Confirmed Memb.
Konular
4
kwai güvenilir değil bence
Kardeşim kwai yıllardır olan bir uygulama ve paramida cektim SS de gözüküyor bu tiktok gibi büyük bir şirket güvenmemek saçma olur ve bu bir etkinlik yani süreli bir şey hep olan birşey de değil kwai uygulaması %100 güvenlidir şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım

İnanmayın Arkadaşlar Etraf Dolandırıcı Kaynıyor
Kanka kwai Çin'de tiktoktanda popüler bir uygulama bir bilgin olmadan boş yapıp burda milleti kandırma dene sonra gel

serkan14274

Confirmed Memb.
Konular
3
Kardeşim kwai yıllardır olan bir uygulama ve paramida cektim SS de gözüküyor bu tiktok gibi büyük bir şirket güvenmemek saçma olur ve bu bir etkinlik yani süreli bir şey hep olan birşey de değil kwai uygulaması %100 güvenlidir şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım

Kanka kwai Çin'de tiktoktanda popüler bir uygulama bir bilgin olmadan boş yapıp burda milleti kandırma dene sonra gel
Sen Çok uyanıksın güzel kardeşim fazla uğraşma bu işlerde kaynarsın arada saygılarımla :D

sarp123

Member
merhabalar güvenilir bir sistem mi tam olarak detaylı anlatabilirmisiniz teşekürler