Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harika bir uygulama 100 tl kazanma ibana çekilebilir!!
Kwai tiktok alternatifi olan yıllardır kullanılan bir uygulama o yüzdn herkesin güvenini almış kayıt için telefon numarası vs bilgi istemiyor güvenmemek biraz abartı olabilir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Kwai tiktok alternatifi olan yıllardır kullanılan bir uygulama o yüzdn herkesin güvenini almış kayıt için telefon numarası vs bilgi istemiyor güvenmemek biraz abartı olabilir
Kanka iban yazıyorsun?
Valla aga kwai falan pek güvenilir değil gibi ama benimde konusunu önceden açmış olduğum Nays uygulamasıda aynı mantık ama Nays uygulaması Türkiye İş Bankası A.Ş'nin kendi uygulaması yani oto çekim denemesi falan imkansız ondada davet ettiğin kişi başı 10tl kazanıyorsun eğer ilgin varsa konumda kanıt falan herşeyi mevcut istersen bakabilirsin.
Kardeşim kwai yıllardır olan bir uygulama ve paramida cektim SS de gözüküyor bu tiktok gibi büyük bir şirket güvenmemek saçma olur ve bu bir etkinlik yani süreli bir şey hep olan birşey de değil kwai uygulaması %100 güvenlidir şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım
Kardeşim kwai yıllardır olan bir uygulama ve paramida cektim SS de gözüküyor bu tiktok gibi büyük bir şirket güvenmemek saçma olur ve bu bir etkinlik yani süreli bir şey hep olan birşey de değil kwai uygulaması %100 güvenlidir şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım
Kanka kwai Çin'de tiktoktanda popüler bir uygulama bir bilgin olmadan boş yapıp burda milleti kandırma dene sonra gel