Duyuru Hile istediğiniz oyunlar

JıneX

Member
RC Point
0
Bence ''Unturned'' gelmeli oyun çok güzel oyuncu kitleside türkiyede fazla bence unturned hile gelmesi lazım BattlEye koruma sistemi kullanıyor

testmeowmeow

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
Reis Goodgame gangster diye bir oyun var Adobe tabanlı web oyunu onun hilesini yazarmisin ücretini veririm çok fazla kişi bilmez ben çocukken oynardım belki para karşılığı demek yasaktır ban yiyecem ama yazarsan ücretini veririm sizin için basittir 3 günde hilesini yazarsınız diye düşünüyorum dönüş yaparsanız çok sevinirim

betvev01

Active Member
Konular
7
RC Point
0
Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
Lol,Spoffer Kesinlikle gelmeli

frknyvz97

Active Member
Konular
5
RC Point
0
Selam gençler,
mobile legends için yapabilirseniz efsane olur