hile kullanamıyorum

denizkoksal

Super Member
Konular
26
merhaba arkadaşlar ben bugün wolfuı indirdim çalışmadı benden driver istiyor pek anlamadım cs2 indirdim ama oda istiyor ve böyle bit hata gelioyr ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuzresim_2024-08-09_172915920.png

Ardanujen787

Super Member
Konular
17
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin. En az 1 kod hata verebilir aldırmayın.:
  5. reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  6. reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

denizkoksal

Super Member
Konular
26
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin. En az 1 kod hata verebilir aldırmayın.:
  5. reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  6. reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Wolfteamde oldu ama csde hala sorun var