Hocam Valorant Loader deki hilenin Ban yedirmemesi için napcaz

celik456

Super Member
Konular
25
Uzun zamandır kulllanıpta Hileyi Ban yemeyen Arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

sapphirehori

Super Member
yanlış bilgi verme dostum anticheat kendisi algılıyor maça girmese bile hileyi inject ettikten sonra poligona girip çıksa bile hile DT olduğu için ban yiyecek undedected bir hile olsaydı belki ozaman yalnızca reportlanınca ban yerdi fakat sitedeki hile ücretsiz = DT
5.günümdeyim sıfırdan hesap kasıyorum hesap 10 lvl oldu 20den fazla maçım var hala ban yemedim knk
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

demem o ki şu an ud lakin çok uzun sürmez dt olması dediğin gibi

styixeon

Super Member
Konular
1
birsürü hesapta yedim zaten bi ara sıfır hesabı plata cıkarana kadar hileyle oynamıştım bı aradan sonra ban atmaya başladı vallah
istersen 1 gün kullan bir yerden sonra gidiyorsun.

30 doların var mı :D
varsa git woofer al 3 günde bir spoof attırıyor ömür boyu
yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.

sapphirehori

Super Member
istersen 1 gün kullan bir yerden sonra gidiyorsun.

yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.
woofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar para

styixeon

Super Member
Konular
1
woofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar para
valorant hileyle oynanmaz ya çocuk oyunu gibi geliyor bana çok iğrenç ortamı var immo eloda arkadaşım hile kullandı onun yüzünden bütün emeğim olan hesabım gitmişti ondan pek sıcak bakmıyorum valorant için