Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Valorant Loader deki hilenin Ban yedirmemesi için napcaz
yanlış bilgi verme dostum anticheat kendisi algılıyor maça girmese bile hileyi inject ettikten sonra poligona girip çıksa bile hile DT olduğu için ban yiyecek undedected bir hile olsaydı belki ozaman yalnızca reportlanınca ban yerdi fakat sitedeki hile ücretsiz = DT
yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.
istersen 1 gün kullan bir yerden sonra gidiyorsun.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.
woofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar para
woofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar para
valorant hileyle oynanmaz ya çocuk oyunu gibi geliyor bana çok iğrenç ortamı var immo eloda arkadaşım hile kullandı onun yüzünden bütün emeğim olan hesabım gitmişti ondan pek sıcak bakmıyorum valorant için
valorant hileyle oynanmaz ya çocuk oyunu gibi geliyor bana çok iğrenç ortamı var immo eloda arkadaşım hile kullandı onun yüzünden bütün emeğim olan hesabım gitmişti ondan pek sıcak bakmıyorum valorant için