Huawei 192 162 1 1 İnternet Şifremi Unuttum

emresjo0506

Super Member
Konular
10
sifreni degistirmediysen genel de admin ya da sifre istemiyor diye biliyorum kendi adıma konustum

Ryll

Active Member
Hayırlı Geceler Pazar Gününden Beri Internetim Saat 18 de Gidiyor Sadece Mobil Veri İle. Girebiliyorum Ve Mobil Verim az Kaldı. Wifi Gittiğinde Lütfen kablonun yönlendirici WAN bağlantı noktasına düzgün bir biçimde bağlı olduğundan emin olun. Kablo bağlantısı güvenliyse, Tekrar Dene üzerine tıklayın. Hata Alıyorum Kontrol Ettiğimde Her şey yerli yerinde Faturalarım Ödenmiş Durumda Ama 18 de gidip Saat 01.00 Civari Geri Geliyor İnternetim Turkcell Superonline.

Ayrica Huaweiden Giriş Yapmami İstiyor Ama Şifremi Unuttuğum İçin Yapamıyorum Lütfen Yardim Edin Yasarigim Bölgede Her Hangi Bir Altyaoi Sorunu veya Çalışma Yok Lütfen Yardım Edin Bilinçli mi Yapıyorlar?
192.168.1.1 modem arayüz local ip adresidir. Şifresini unuttuysan modemin arkasında yazar. Daha önce değiştirdiysende modeme reset at (genellikle arkasındaki küçük butona iğneyle 10 saniye basılı tutarak yapılır) şifre tekrar modemin arkasında yazan hale dönecektir. Modemin arkasında yazmıyorsa ISP+Modem marka/modelini webde arat default şifresini bulursun yine olmazsa ISP yi ara sana default şifreni söylerler