Huawei 192 162 1 1 İnternet Şifremi Unuttum

SheZofren

Confirmed Memb.
Konular
10
öncelikle teşekkürler giriş yapabildim ve baya 9 tane yabancı cihaz giriş yapmış iptal ettim ve şifremi değiştirdim ama wifi hayla duzelmedi bir bilgin varmı acaba
İnternet şifremi değildir o modem arayüzünün giriş bilgileri oluyor.

Huawei Modem ve Arayüz Şifresi Modem ip Adresi: 192.168.1.1 Kullanıcı adı : admin Şifre: modemi ttnetten aldıysanız şifre ttnet veya turktelekom Superonline aldığınız modem şifresi: superonline vodafone aldığınız modem şifresi : admin yada vodafone

Ekli dosyayı görüntüle 20873

Huawei (Superonline) Modem Arayüz Şifresi

Modem arayüzüne girmek için herhangi bir internet tarayıcısının son sürümünü kullanıyor olmanız yeterli. Safari, Chrome, Firefox ve Opera gibi tarayıcılar ile modemin arayüzüne giriş sağlayabilirsiniz.

Modem arayüzüne girmek için;

1: İnternet tarayıcınızı açın.

2: Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir)

3: Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak. Bu kullanıcı adı ve şifreler genellikle modemin alt yüzeyinde yazılıdır.

Model: Huawei (Superonline)
IP: 192.168.1.1
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin veya superonline

Yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

@SheZofren

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
öncelikle teşekkürler giriş yapabildim ve baya 9 tane yabancı cihaz giriş yapmış iptal ettim ve şifremi değiştirdim ama wifi hayla duzelmedi bir bilgin varmı acaba
Rica ederim.
Çok iyi yapmışsın.Temizlik imandan gelir :)

Wifi sorunu dediğin tam olarka nedir acaba öğrenebilir miyim ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Gerekirse ekran görüntüsü alıp paylaşabilirsen tadından yenmez diyebilirim.

@SheZofren

Son düzenleme:

SheZofren

Confirmed Memb.
Konular
10
Rica ederim.
Çok iyi yapmışsın.Temizlik imandan gelir :)

Wifi sorunu dediğin tam olarka nedir acaba öğrenebilir miyim ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Gerekirse ekran görüntüsü alıp paylaşabilirsen tadından yenmez diyebilirim.

@SheZofren
Kablosuz Ağda Oturum Aç'a Basıyorum Beni 192.162.1.1 atıyor giriş yaptığım için internete bağlanıyor ama 4, 5 Saniye sonra geri gidiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bu şekilde

whondy

Super Member
Konular
7
müşteri hizmetlerini arayıp konuş istersen

birde huawei giriş içinde kullanıcı adı : admin şifre :superonline veya admin bu 2sini dene kullanıcı adı sabittir eğer değiştirmediysen

birde huawei giriş içinde kullanıcı adı : admin şifre :superonline veya admin bu 2sini dene kullanıcı adı sabittir eğer değiştirmediysen
müşteri hizmetlerini arayıp bağlantı kopma vs vs de onlar çözer bende de oluyordu daha sonra aradığımda çözdüler

duffy

Super Member
Konular
8
İnternet şifremi değildir o modem arayüzünün giriş bilgileri oluyor.

Huawei Modem ve Arayüz Şifresi Modem ip Adresi: 192.168.1.1 Kullanıcı adı : admin Şifre: modemi ttnetten aldıysanız şifre ttnet veya turktelekom Superonline aldığınız modem şifresi: superonline vodafone aldığınız modem şifresi : admin yada vodafone

Ekli dosyayı görüntüle 20873

Huawei (Superonline) Modem Arayüz Şifresi

Modem arayüzüne girmek için herhangi bir internet tarayıcısının son sürümünü kullanıyor olmanız yeterli. Safari, Chrome, Firefox ve Opera gibi tarayıcılar ile modemin arayüzüne giriş sağlayabilirsiniz.

Modem arayüzüne girmek için;

1: İnternet tarayıcınızı açın.

2: Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir)

3: Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak. Bu kullanıcı adı ve şifreler genellikle modemin alt yüzeyinde yazılıdır.

Model: Huawei (Superonline)
IP: 192.168.1.1
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin veya superonline

Yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

@SheZofren
Çok ama çook yararlı bi yorum kesinlikle dene %90 olur modem değişikse modemin arkasında modeli yazar o modeli arat ve öğren ipyi sonrada dene