hwid ban 4 ay sonra kalkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
van 152 mi ney tam bilmiyorum ama öyle rakamlı bişeydi ana hesabımda oynuyordum hesabım boş bir şey olmaz diye düşünüyordum çünkü hesabımda güzel bir eşya yoktu ama ondan sonra ban yiyince pişman oldum çünkü emek vermiştim ve hesapta arkadaşlarım vardı ama baya bir süre ban yememiştim çok fazla abarttım zaten ban yemeye çalıştım ban yesem de bir şey olmaz diye düşünmüştüm her şeyi fulledim hileyi fulledim sonuna kadar her şeyi açtım öyle kullandım ban yedim bende başka hesaba geçtim sonra geçtiğin hesaptanda ban yedim sıfır olmasına rağmen sıfır hesaplarım da ban yedi çok fazla giriş denedim ama hepsi ban yedi sonra anladım ki hivid ban yemişim sanırım. 4 ay sonra gidiyormuş doğru mu.çözüm yapamıyorum pc monster eğer doğruysa 4 ay beklicem.keşke bu forumda bunun için spoofer olsa millet satıyor almak istemiyorum

08ark

Super Member
sanırım ilk ban 3 ay valoda sonra kalkıyor

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
88
Web sitesi
github.com
Evet 4 ay beklersen banın kalkar. Eğer ana kart ve BİOS'un uyuyorsa Jusqi'nin konusunu deneyebilirsin.

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
daha öncde hwid ban yemiştim ama onu haksız yer eyemiştim aynısını yotubeden baktım ve çözdüm o özüm şimdi olmuyor niyese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...