Hwid ban kaldırma (VALORANT)

KaKaan42

Confirmed Memb.
Konular
5
Ben ban yedim valoranttan sonra pc ye format attım yine gitmedi ban val 1 koduyla hata veriyor. Biraz araştırdıktan sonra bunun HWİD ban olduğunu anladım yardımcı olabilicek varmi.

Attractive19

Confirmed Memb.
Konular
5
Bende 2 hafta önce yemiştim hwid. Format atıp bios update yapıp disk seriallerini değişitirp valorantı başka diske kurdum temizden. Ban kalktı sıkıntısız 2 haftadır oynuyorum. Anakartım Gigabye arkadaşımınkini de kaldırdım aynı şekil onun da Asus.

Attractive19

Confirmed Memb.
Konular
5
Bende 2 hafta önce yemiştim hwid. Format atıp bios update yapıp disk seriallerini değişitirp valorantı başka diske kurdum temizden. Ban kalktı sıkıntısız 2 haftadır oynuyorum. Anakartım Gigabye arkadaşımınkini de kaldırdım aynı şekil onun da Asus.
Windows sürümüde alakalı buarada. Win10 1909, 1809 sürümüyle denedim çalıştı.

Nacorsss

Super Member
Konular
7
laptop için olurmu hocam bu arada videosu falan varsa atarmısın

akifklnc71

Confirmed Memb.
Konular
2
Hocam RealUI üzerinde bir spoofer var. Eğer Confirmed Member ve üzeri rölünüz varsa, kullanabilirsiniz. (BattlEye, EasyAntiCheat veya diğer anti cheat programlarını bilgisayardan kaldırın.)

beycanefe17

Ultra Member
Konular
22
burdaki spooferi kullandıktan sonra format at bidaha kullan ve oyunu yükle böyle yaptım ben bende düzeldi ama ben van152 alıyodum olmayadabilir