H huseywin Confirmed Memb. Katılım 12 Ocak 2021 Konular 2 Mesajlar 52 Tepkime puanı 4 12 Ocak 2021 #1 HWİD HARD DİSKMİDİR HARD DİSK DEĞİŞTİRSEM ZULA BANIM KESİN KALKARMI ?
Selyk Prince Of Darkness Moderator Katılım 6 Eyl 2020 Konular 81 Mesajlar 2,656 Çözümler 563 Tepkime puanı 1,745 12 Ocak 2021 #2 daha kaç defa soracaksın bu soruyu yemin mi edeyim kaldırıyor diye Oyla 0 Downvote
D Drenated Legend Member Katılım 23 Kas 2019 Konular 454 Mesajlar 1,850 Çözümler 162 Tepkime puanı 1,524 12 Ocak 2021 #3 hwid ban harddisk banıdır. Harddisk değiştirirseniz banın kalkar fakat şu çöp oyun için bu kadar masrafa girmeni tavsiye etmem Oyla 0 Downvote
hwid ban harddisk banıdır. Harddisk değiştirirseniz banın kalkar fakat şu çöp oyun için bu kadar masrafa girmeni tavsiye etmem
Tqlga Confirmed Memb. Katılım 9 Ocak 2021 Konular 6 Mesajlar 53 Tepkime puanı 14 12 Ocak 2021 #4 huseywin' Alıntı: HWİD HARD DİSKMİDİR HARD DİSK DEĞİŞTİRSEM Zulu BANIM KESİN KALKARMI ? Genişletmek için tıkla ... DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA Oyla 0 Downvote
huseywin' Alıntı: HWİD HARD DİSKMİDİR HARD DİSK DEĞİŞTİRSEM Zulu BANIM KESİN KALKARMI ? Genişletmek için tıkla ... DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA
H huseywin Confirmed Memb. Katılım 12 Ocak 2021 Konular 2 Mesajlar 52 Tepkime puanı 4 12 Ocak 2021 #5 Tqlga' Alıntı: DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA Tqlga' Alıntı: DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA Genişletmek için tıkla ... TAMAM KANKA SAĞOL BU SİTEDEKİ HERKEZ BANA ÇOK YARDIMCI OLDU ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Tqlga' Alıntı: DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA Tqlga' Alıntı: DOSTUM KESİN KALKAR AMA BOŞUNA PARA HARCAMA SİTEDE Bİ UYGULAMA GÜNCELLENİYOR ONU YÜKLEDİĞİN ZAMAN BANIN KALKAR ŞUAN GÜNCELLENİYOR AMA Genişletmek için tıkla ... TAMAM KANKA SAĞOL BU SİTEDEKİ HERKEZ BANA ÇOK YARDIMCI OLDU ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN Genişletmek için tıkla ...
D Drenated Legend Member Katılım 23 Kas 2019 Konular 454 Mesajlar 1,850 Çözümler 162 Tepkime puanı 1,524 12 Ocak 2021 #6 başka sorucağın bi şey yoksa kapatıyorum konuyu Oyla 0 Downvote
H huseywin Confirmed Memb. Katılım 12 Ocak 2021 Konular 2 Mesajlar 52 Tepkime puanı 4 12 Ocak 2021 #7 Jester' Alıntı: başka sorucağın bi şey yoksa kapatıyorum konuyu Genişletmek için tıkla ... KAPAT ABİ YOK SAĞOL Oyla 0 Downvote
Jester' Alıntı: başka sorucağın bi şey yoksa kapatıyorum konuyu Genişletmek için tıkla ... KAPAT ABİ YOK SAĞOL