Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gta 5 de perma ban yedim spofer ı çalıştırdım pc yi yeniden başlattım gta 5 e girdim perma ban devam ediyor lütfen boş yorum yapmak için gelmeyin yardım edecek varsa yazsın
Hocam Hesabın Zaten Gider Yeni Hesap Açmalısın? Spoofer Genellikle Ücretsiz Oyunlarda Kullanılıyor Ama Sen Hesaptaki Banı Kaldırıyor Sanmış Olabilirmisin?
ARKADAŞLAR BEN VALORANT DA DA DENEDİNM VİRÜSLERİ FLN KALDIRDIM KAPATTIM SPOOFERİ ÇALIŞTIRDIM PC Yİ YENİDEN BAŞLATTIM YENİ HESAP AÇTIM AMA 1 MAÇ SONRA VALORANT DAN UZAKLAŞTIRILDIN HATASI ALIYORUM YARDIM EDERESENİZ SEVİNİRİM
ARKADAŞLAR BEN VALORANT DA DA DENEDİNM VİRÜSLERİ FLN KALDIRDIM KAPATTIM SPOOFERİ ÇALIŞTIRDIM PC Yİ YENİDEN BAŞLATTIM YENİ HESAP AÇTIM AMA 1 MAÇ SONRA VALORANT DAN UZAKLAŞTIRILDIN HATASI ALIYORUM YARDIM EDERESENİZ SEVİNİRİM
yeni hesap açmalısın hwid spooferin amacı banlı bilgisayarın banını kaldırmak yani tekrar oyuna yeinden giriş yapmak aasıl hesabın banını kaldırmak değil amacı