E enily Confirmed Memb. Katılım 3 Haz 2023 Konular 6 Mesajlar 143 Tepkime puanı 6 11 Kas 2023 #1 Hyper v yi kapatmak için verdiğiniz komutları yazdım ama ona rağmen hala mavi ekran alıyorum bu yüzden uzun süredir hile kullanamıyorum
Hyper v yi kapatmak için verdiğiniz komutları yazdım ama ona rağmen hala mavi ekran alıyorum bu yüzden uzun süredir hile kullanamıyorum
Synox61 Super Member Katılım 26 Haz 2023 Konular 4 Mesajlar 159 Tepkime puanı 7 13 Kas 2023 #2 mavi ekran hyper v den kaynaklı olmayabilir Oyla 0 Downvote
E enily Confirmed Memb. Katılım 3 Haz 2023 Konular 6 Mesajlar 143 Tepkime puanı 6 13 Kas 2023 #3 Synox61' Alıntı: mavi ekran hyper v den kaynaklı olmayabilir Genişletmek için tıkla ... o zaman ne yapıcam yardımcı olur musun önceden olmuyordu 2.8 güncellemesinde olmaya başladı mavi ekran sorunu pubg mobilde Oyla 0 Downvote
Synox61' Alıntı: mavi ekran hyper v den kaynaklı olmayabilir Genişletmek için tıkla ... o zaman ne yapıcam yardımcı olur musun önceden olmuyordu 2.8 güncellemesinde olmaya başladı mavi ekran sorunu pubg mobilde
Synox61 Super Member Katılım 26 Haz 2023 Konular 4 Mesajlar 159 Tepkime puanı 7 13 Kas 2023 #4 enily' Alıntı: o zaman ne yapıcam yardımcı olur musun önceden olmuyordu 2.8 güncellemesinde olmaya başladı mavi ekran sorunu pubg mobilde Genişletmek için tıkla ... ya pubg dosyaları bozuktur ya da pc nin ben sıfırlamanı öneririm ama tüm yolları dene Oyla 0 Downvote
enily' Alıntı: o zaman ne yapıcam yardımcı olur musun önceden olmuyordu 2.8 güncellemesinde olmaya başladı mavi ekran sorunu pubg mobilde Genişletmek için tıkla ... ya pubg dosyaları bozuktur ya da pc nin ben sıfırlamanı öneririm ama tüm yolları dene
E enily Confirmed Memb. Katılım 3 Haz 2023 Konular 6 Mesajlar 143 Tepkime puanı 6 13 Kas 2023 #5 Synox61' Alıntı: ya pubg dosyaları bozuktur ya da pc nin ben sıfırlamanı öneririm ama tüm yolları dene Genişletmek için tıkla ... pc yi sıfırladım ona rağmen devam ediyor mavi ekran vermeye pubg nin dosyalarıda sıfırladığıma göre düzelmesi lazım neden oluyor hala anlamadım Oyla 0 Downvote
Synox61' Alıntı: ya pubg dosyaları bozuktur ya da pc nin ben sıfırlamanı öneririm ama tüm yolları dene Genişletmek için tıkla ... pc yi sıfırladım ona rağmen devam ediyor mavi ekran vermeye pubg nin dosyalarıda sıfırladığıma göre düzelmesi lazım neden oluyor hala anlamadım
Synox61 Super Member Katılım 26 Haz 2023 Konular 4 Mesajlar 159 Tepkime puanı 7 13 Kas 2023 #6 enily' Alıntı: pc yi sıfırladım ona rağmen devam ediyor mavi ekran vermeye pubg nin dosyalarıda sıfırladığıma göre düzelmesi lazım neden oluyor hala anlamadım Genişletmek için tıkla ... O zaman ben de bilmiyorum Oyla 0 Downvote
enily' Alıntı: pc yi sıfırladım ona rağmen devam ediyor mavi ekran vermeye pubg nin dosyalarıda sıfırladığıma göre düzelmesi lazım neden oluyor hala anlamadım Genişletmek için tıkla ... O zaman ben de bilmiyorum
E enily Confirmed Memb. Katılım 3 Haz 2023 Konular 6 Mesajlar 143 Tepkime puanı 6 13 Kas 2023 #7 Synox61' Alıntı: O zaman ben de bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... normalde gayet iyiydi hiç sorun yoktu 2.8 güncellemesinden sonra olmaya başladı Oyla 0 Downvote
Synox61' Alıntı: O zaman ben de bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... normalde gayet iyiydi hiç sorun yoktu 2.8 güncellemesinden sonra olmaya başladı
Synox61 Super Member Katılım 26 Haz 2023 Konular 4 Mesajlar 159 Tepkime puanı 7 13 Kas 2023 #8 enily' Alıntı: normalde gayet iyiydi hiç sorun yoktu 2.8 güncellemesinden sonra olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi kaldırmamış olabilir eski halini oyna veya güncellemeyi sil Oyla 0 Downvote
enily' Alıntı: normalde gayet iyiydi hiç sorun yoktu 2.8 güncellemesinden sonra olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi kaldırmamış olabilir eski halini oyna veya güncellemeyi sil