İngilizce öğrenmem lazım nasıl bir yol

y3gittt

Confirmed Memb.
özel ders ve telefonun dili ing çevir

mikaeljbm

Active Member
Kank şimdi şöyle çok istekli ve istikrarlıysan eğer ingilizceyi hayatının her noktasına koyman lazım. Dizileri ingilizce ve altyazılı izliceksin kulağın aşina olucak sonra hem ses ingilizce hem altyazı ingilizce izlicen cambly gibi uygulamaları kullanıcan makaleler okuyup araştırmalar yapıcan bide kursa gidicen vaktin varsa ben sadece :D dizi izleyerek b1 b2 seviyelerine çıktım düşün. Ha bide şu var pratik yapmadığın sürece istediğin kadar ezber yap bi işe yaramıyo. Gündelik kullanılan 1000 civarı kelimeyi hergün 20 şer 50 şer olucak şekilde ezberliceksin. Ve her 1 kelime için 1 cümle yazıcaksın. Zihin sarayı muhabbetini yapabilirsen eğer bidaha unutmassın. Bilmiyosan zihin sarayı nedir taktıği nedir youtube dan bak kesin çözümdür.
eu tambem sou de acordo com o que ele falou

BgrSl4yer

Super Member
Knk bilgisayardan kurslara katıl birde sözlükle uğraş

hierall

Super Member
Konular
4
Hocam yt den başlayıp oyunlardaki örneğin valorantta yabancı servelarda arkadaş edinip konuşmaya çalışıp geliştirebilirsiniz üstüne başlangıçta bir diziyi Türkçe izlemek yerine İngilizce izleyip altyazıları Türkçe haline getirmeniz İngilizcenizin gelişmesinde fayda sağlayacaktır umarım yararı dokunur bana çok dokunda iyi forumlar.

eylurl

Super Member
Konular
9
en iyisi konuşarak. ama gramer de şart

burak2662

Confirmed Memb.
Ben duolingodan almanca öğreniyorum sen ingilizceyi daha kolay öğrenirsin hem ücretsiz bir uygulama tavsiye ederim gayet güzel