İninal ile alakalı bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Remexus

Super Member
Konular
34
Eskiden İninal kart kullanıyordum birisine para göndermek için Telefon gerekiyordu tabii, o zamanlar neyin ne olduğunu bile bilmiyordum Telefon numarası olmadan da iban numarası ile yollanabiliyor mu bu ? yani Telefon olmadan direk iban no ile yollama olayı şuan kullanmıyorum ama kullanacam 2,3 Gün içerisinde

juex111

31 çekmeyı severim
Super Member
şimdi karşıdaki kişi de ininal kullaniyosa ona gönderebilirsin o sana ininal kodunu atacak
sen ona göndereceksin
diğer kartlara ise normal iban atiyorsun 1 gün içinde transfer olmuş oluyo

urasdll

Super Member
Konular
1
ininal barkodunu bildiğin sürece para gönderebilirsin

BedirHqn

Ultra Member
Konular
64
karşıdanki kişi ininalsa gönderebilirsin ve ininal barkodunu bilmen lazım

karadam521

Confirmed Memb.
Konular
3
Merhabalar İlk Önce Kesinlikle Bir Telefon Numarasına Ve 13 Yaşından Büyük Olmanız Gerekmektedir. Yaşadığınız Sorunun Çözümü İse İban Gönderirken İninal Kartlarda Bankaya Göre İban Numarası Değişmektedir Lütfen Para Çekiceğin Banka Veya Kredi Kartı Adını Seçin Ve Daha Sonra Kart Numarasnı Girin Ve Kesinlikle Orada İban Açıklamasına İninal Kartınızın Girmesini İstediğiniz Şeyi Giriniz Aksi Taktirde İninal Hesabınızdan Parada Çekemessiniz Parada Yükliyemessiniz. Bir De Biraz Beklemeniz Lazım.

Remexus

Super Member
Konular
34
karşıdanki kişi ininalsa gönderebilirsin ve ininal barkodunu bilmen lazım
Teşekkürler bunu bilmiyordum cidden
Merhabalar İlk Önce Kesinlikle Bir Telefon Numarasına Ve 13 Yaşından Büyük Olmanız Gerekmektedir. Yaşadığınız Sorunun Çözümü İse İban Gönderirken İninal Kartlarda Bankaya Göre İban Numarası Değişmektedir Lütfen Para Çekiceğin Banka Veya Kredi Kartı Adını Seçin Ve Daha Sonra Kart Numarasnı Girin Ve Kesinlikle Orada İban Açıklamasına İninal Kartınızın Girmesini İstediğiniz Şeyi Giriniz Aksi Taktirde İninal Hesabınızdan Parada Çekemessiniz Parada Yükliyemessiniz. Bir De Biraz Beklemeniz Lazım.
Teşekkürler bu bilgiler için <3

Sigodas

Super Member
Konular
14
knk barkodunu bilirsn gönderirsin

5ChoasMert

Confirmed Memb.
karsi tarfin barkodunu biliyorsan gonderebiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...