kanka riotgames çalışanlarına sesleniyorum

ebeninnikahı

Super Member
Konular
35
laptoumda valo oynuyorumdum main hesabımda hile yok bot yok program yok sadece normal bir gameplay KANKA NASIL VAN152 ATABİLİRSİN AMK 4AY BAN ATTI LAPTOP GİTTİ GİREMİYORUM DURDUK YERE BAN ATMAK NEDİR AMK

Erdimda

Active Member
laptoumda valo oynuyorumdum main hesabımda hile yok bot yok program yok sadece normal bir gameplay KANKA NASIL VAN152 ATABİLİRSİN AMK 4AY BAN ATTI LAPTOP GİTTİ GİREMİYORUM DURDUK YERE BAN ATMAK NEDİR AMK
bendede öyle oldu knk
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Şirketin oyununa düşmüşsün knk, ticket aç ve gerekçe iste
ben yaptım açmadılar

sasukeuc123

Active Member
kanka aynı sorunu akradaşım yaşamıştı ticket attı adamlarla konuştu ama açmadılar 3 ay beklemişti büyük ihtimalle 4 ay beklemen lazım

Thelasy

Active Member
Valorant ekipleri kafasına göre atıyor bence

rxckstar

Member
Eğer ban yedıgın maçta video kaydın mevcutsa ve dediğin gibi gerçekten 3.parti birşey kullanmıyorsan valorantın hile koruma sistemi aşırı anormal bu günlerde böyle demekki. Adam dosyalarda oyunun kendı dosyasının dısında birsey görürse Ban atıyor. Sende büyük ihtimalle buna düştün Sadece valorant Hilesi değil herhangibi oyun hilesi Veya Winexp gibi 4:3 yapma uygulaması bu tür şeyler varsa ban yemen gayet normal eğer bunlardan birisi yoksa ve ekran kaydında mevcut ise büyük ihtimalle açarlar ama kaydın mevcut değil ve anlattıklarımdan birisini bulunduruyorsan 4 ay beklemek zorundasın :)

dewolokko

Active Member
banı birden fazla haksızca yedim her seferinde ticket atarak onlarla iletişime geçtim ve her seferinde aylarca bekleyerek banım açıldı