kırmızı pixeller çıkıyor

ByLion

Ultra Member
Konular
89
ben normal bir şekilde oyunumu oynuyom sonra video izliyorum ekrana kırmızı pixeller çıkıyor hiç birşey yapamıyorum ve güç fişini çekiyorum sonra açtığımda "video sinyali yok" diyip uyku moduna geçiyor biraz uğraşıyorum internete bakarak açılıyor ve bu 3 kez oldu nasıl düzeltirim

antilag

Ultra Member
Konular
5
2 nedeni olabilir
1. Ekran kartında sorun olabilir bunun gibi bir sorunu yaşayan birisi önüme gelmişti geçen sene.
2. Monitörünün desteklemediği bir çözünürlükte olabilirsin çözünürlüğü düşürüp öyle deneyebilirsin.

burak0730

Member
bende de oldu eskiden monitörü değistirdim duzeldi. sanirim monitörünün ömrü bitiyor ne yazık ki

kayraqewqeqw

Confirmed Memb.
kablolarında geveşkil vardır onları sık ve e rkan kartın eskiyse ondan olabilir veya monitorun eskiyse ondanda olabilir eğerki kablolarda sıkıntı yoksa bir bilgisiyarcıda mönitor değiş eğerki gin e aynı hatayı alıyorsan ekran kartında problem vardır eğerki ekran gelirse ekran kartında sorun yok ekranında vardır demek

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Konular
9
Muhtemelen soğuk lehim denilen arıza başına geldi. Lehimlerini yeniletmen, yani Reballing işlemi yaptırman lazım. Önerebileceğim bir bilgisayar teknisyeni var. Youtubeda Ensa bilgisayar diye aratırsan çıkar.

wachtberg

Ultra Member
Konular
1
ekran kartını güncelle dostum güncelse soketten çıkarıp tekrar takabilirsin

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
ben normal bir şekilde oyunumu oynuyom sonra video izliyorum ekrana kırmızı pixeller çıkıyor hiç birşey yapamıyorum ve güç fişini çekiyorum sonra açtığımda "video sinyali yok" diyip uyku moduna geçiyor biraz uğraşıyorum internete bakarak açılıyor ve bu 3 kez oldu nasıl düzeltirim
ekran kartında sorun vardır büyük ihtimalle