Kıza acilacagim yardim

abed

Active Member
يا شباب، هناك فتاة أحبها كثيرًا، لكن لديها حبيب. كنت أتجول ورأيت حبيبها هناك. التقينا وتحدثنا، لكن الشاب كان يجلس في نفس مكاني. تحدثنا كثيرًا، ثم انفصلا، لكن هذه المرة كانا يتحدثان فقط. انفصلا لفترة ثم عادا للحديث، وكانت هذه الفتاة تنظر إليّ باستمرار، لا تستطيع أن ترفع عينيها عني. حتى عندما كانا يتواعدان، كانت تحدق بي دائمًا. ماذا أفعل؟ ساعدوني.
انا بل فعل

acsayear

Active Member
Beyler bi kız var çok seviyorum ama sevgilisi var. dolaşıyordum bi baktım erkek arkadaşı orda tanıştık falan sohbet ettik de cocuk benle aynı yerde oturuyormuş sonra baya sohbetimiz falan oldu daha sonra bunlar ayrıldılar ama bu sefer de sadece konuşuyorlar ayrılmışlardı bi ara sonra konuşmaya başladılar tekrardan ve bu kız hep bana bakıyordu gözünü ayırmıyordu benden bunlar sevgiliyken de bana hep gözünü kestiriyordu ne yapiyim ya yardımcı olun bi
Knk şöyle yapıcaksın ilk önce telefon üzerinden mesajlaşmaya başla. Sonra reelde daha çok konu aç. En son beraber gezelim mi takılalım mı? Falan de. Zaten evet derse onunda gönlü vardır yoksa s.qtir et. Biraz da zorlayabilirsin o sana kalmış. Ben açıkcası zorlamayı severim. Eski manitasıyla ilgilide hiç bir konu açma işin yok onunla. O onuın bileceği iş