Korona (COVİD-19) Zamanlarında Aileniz ile İzleyebileceğiniz Türk Dizileri !

• Konbuyu başlatan Celik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 55
  • Görüntüleme: 3K

Celik

Ey Türk! Titre Ve Özüne Dön!
Confirmed Memb.
Konular
10
1 : İKİ AİLE
iki aile.jpg
İki aile dizisi 2006-2008 yıllarında vizyona girişini yapmış ve izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarmıştır, bu diziyi Aile bireylerinize sorabilirsiniz onlarda izlediklerini/sevdiklerini söyleyecektir. Korona zamanlarımızda evde ailecek izleyebileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir hikayeye sahip. İyi seyirler dilerim.

2 : Yabancı Damat

Yabancı Damat.png
Yabancı damat dizisi 2004-2007 yıllarında vizyona girişini yapmış ve rekor alarak izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarmıştır. Bu dizi size Korona zamanlarında şifa gibi gelecektir. Dizi içerisinde Gaziantep Ağızı sizi kahkahalara boğacaktır, gülmekten gözünüzden yaş gelebilir. Dizi Nazlı'nın hayat hikayesini anlatmaktadır izlerken Gülecek/Ağlayacaksınız şimdiden iyi seyirler diliyorum.

3 : Öyle Bir Geçer Zaman Ki Öyle_Bir_Geçer_Zaman_Ki_afişi.jpg
Bu dizi sizi 60'lı yıllara uçuracak, defalarca rekorlar kırmış olan bu dizi sizi o kadar sürükleyecek ki bağımlısı olacaksınız. Bu dizi 2010-2013 yıllarında vizyona çıkmış ve izleyicileri hayran bırakmıştır. Korona zamanlarımızda çok iyi vakit geçirmenize yarayacaktır, iyi seyirler.

4 Ve Son : Kuzey Güney

Kuzey Güney.jpg

Bu dizi 2011-2013 Yıllarında vizyona çıkmış ve günümüzde hala bazı ülkelerde yayınlanmaktadır ve dizi replikleri mizahi olarak günümüzde de kullanılmaktadır. Bu dizi Kuzey Ve Güney kardeşleri anlatmaktadır. Sürükleyici ve Akıcı bir hikayeye sahiptir, Bu dizide Korona günlerinde size şifa gibi gelecektir hiç izlemediyseniz şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. Dizide Aşk/Kavga/Üzüntü| Her şey içermektedir, şimdiden iyi seyirler.

Dizi paylaşımlarım bu kadar. Bu paylaştığım dizileri kendim izledim ve sizlerle paylaşmak istedim dediğim gibi Korona günlerimizde bu diziler şifa gibi gelecektir, hiç izlemediyseniz dördünden birini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada "Like" atarsanız çok sevinirim, iyi günler.

iwystic

Veteran
Konular
290
Konu için teşekkürler. Yine de yabancı diziler / filmler öneririm. :)

MUTSUZ

MRB
Super Member
Konular
5
Aralarında izlediklerimde var ama ailecek izlenebilirde aslında güzelmiş, senden yabancı dizi önerileride beklerim dostum. ve bu bazı filmler kullandığım ana kaynaklarda olmasada güzel eyw

Celik

Ey Türk! Titre Ve Özüne Dön!
Confirmed Memb.
Konular
10
Aralarında izlediklerimde var ama ailecek izlenebilirde aslında güzelmiş, senden yabancı dizi önerileride beklerim dostum. ve bu bazı filmler kullandığım ana kaynaklarda olmasada güzel eyw
Yorumun için teşekkürler. ☺ Discord'da beni ekleyebilirsin dostum. Çelik#1404

yahya9946

Super Member
Konular
7
önerin için çok teşekkürler