Kuryelik ile ilgili detay pls

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Arkadaşlar selam anlık olarak Ö.G.G'lisim kuryelik yapıcam ama internette gördüğüm aylık 40k para meselesi falan filan bunlar doğru mu önerir misiniz kuryeliği ?
(DİP NOT = ARAÇ KURYE)

_V_

Ultra Member
Konular
13
Kuryelik önermem sebebi ise zaman kaybı sandığınız kadarda para kazanmıyorsunuz ama elinizde herhangi bir iş yoksa yapılabilir ^^

staywishes

Member
Selam dostum, Ankara'da, Yemeksepeti Expresste 3 senedir çalışıyorum. Şu kadar söyleyebilirim ki eğer çok ağır borcun yoksa girmek isteyeceğin bir iş değil. Bende senin gibi iyi para kazanıyorlar diye girdim şimdi bağımlı kaldım bildiğin. Sektörde şu an eski yeniyi çok eziyor gerek şubelerde mobing olsun gerek paket alma sırası olsun gerek slot saatlerinde olsun hepsinde ezdiriyorlar. Hiç girmeni bile tavsiye etmem.

koray72

Member
motorla kuryeye cıkıyorsun uygulamadan para kazanıyorsun yakıt yemek senden fiş alırsan şirket belki karşılar ama eksta ödeme için fazla paket dagılımı gerekir kasksız cıkma basarılar dilerim

aposetno

Super Member
Konular
1
evet pek çok işletme yeni gelene çalış ama para alma muamelesi yapıyor hakkını arayacağın işe gir bence

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Selam dostum, Ankara'da, Yemeksepeti Expresste 3 senedir çalışıyorum. Şu kadar söyleyebilirim ki eğer çok ağır borcun yoksa girmek isteyeceğin bir iş değil. Bende senin gibi iyi para kazanıyorlar diye girdim şimdi bağımlı kaldım bildiğin. Sektörde şu an eski yeniyi çok eziyor gerek şubelerde mobing olsun gerek paket alma sırası olsun gerek slot saatlerinde olsun hepsinde ezdiriyorlar. Hiç girmeni bile tavsiye etmem.
reis bende ankarada yapacam işin garip tarafı o ve acil paraya ihtiyacım var