Lanet nasıl geldiyi belli olmayan şeyler

emkontones

Ultra Member
Konular
27
Bilgisiyarınıza nasıl geldiyini bilmediyiniz şeyler varmı benim bilgisiyarıma bazen rav vpn rav protection diye şeyler yuklenior siliom 2 3 ay sonra gene var
sizde varmı

Shiva

Admin
Konular
522
Bir uygulama kurarken setup kurulumunda sorar ve hepsine devam et dediğiniz için bu programları da kurabiliyor. Alternatif olarak düşüncemi belirttim. Virüs yemiş de olabilirsiniz bilgisayarınızı Malwarebytes ile güzelce taratmanızı tavsiye ederim

emkontones

Ultra Member
Konular
27
Bir uygulama kurarken setup kurulumunda sorar ve hepsine devam et dediğiniz için bu programları da kurabiliyor. Alternatif olarak düşüncemi belirttim. Virüs yemiş de olabilirsiniz bilgisayarınızı Malwarebytes ile güzelce taratmanızı tavsiye ederim
bu direk spawn oldu pc de

ereniga22

Active Member
Virus yemişsindir veya Çeşitli uygulama kurulumlarında öyle programları da yükler.

mamibaskan47

ᎬᏁ büᎽüᏦ ᎠüşmᎪᏁ ᏦᎥbᏒᎥᏁᎠᎥᏒ...
Ultra Member
virüs yemissin bi anti vüris denetimi yap bence

oqhub

Active Member
onlar bende de var genelde indirdiğin farklı sitedeki uyfulamalardan kaynaklı korkulacak bir şey yok ama denetim masasından kaldırabilirsin

death2all

Confirmed Memb.
Konular
1
tamamen katılıyorum. Genelde program kurarken next next tıkladığımız için yükleniyor. Bazıları da tarayıcı kaynaklı izin ver dediğimiz şeylerden kaynaklı oluyor.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bu direk spawn oldu pc de
Eğer direkt çıktıysa usb flash bellek yollu bir şey olabilir.