League of legends ücretsiz scripte söylermisiniz.

Roytoda

Super Member
Konular
2
kanka burdan paylaşılmıyo ama bedavalar pek güvenli değil

zloyNoaz

Confirmed Memb.
script bilmiyorum ama direk burda alabilirsin bu site çok güzel ben sevmesem kaç kere mesajım silindiğinde salardım siteyi

anasewe12331

Super Member
Konular
5
buranın ki yeterince iyi ve güvenilir başka yerlere gidip ban yemeye göz alıyorsan tabi

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
script direkt belli ediyor ban riski çok yüksek o yüzden

umitberkay

Confirmed Memb.
Konular
2
kanka orbwalkerın özelli otomatik kite atmasıdır burdada atıyor ama yavaş kendilinden atmıyor gibi saldırı hızın yüksek oldunda daha h ızlı atıyor yavaş ise kötü atıyor normal bir script buna belirli olarak kite atar wsreborn scripti bedava kullanırsan kullan ben kullanıyorum 0 ban
orbwalker ne işe yaradını çözemedim c basıyorum oto sağ tık atıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

aga bulursun ama paralı da olsa ban yeme riskin aşırı yüksek şuana kadar scripti fazla kullanıpta ban yemeyeni görmedim
kanka ben bedava hile kullanıyorum 150 levele kadar sc ile kastım ban yemedim paralı hileler hiç yemiyor bypass aldıkları zaman hiç ban riski falan olmuyor beleş hilelerde benim kullandımda bir süre vardı ama legit oynarsan ban riski yoktur. İyi oyunlar dilerim

berkantuylu

Recep In The House
Confirmed Memb.
Konular
3
kanka orbwalkerın özelli otomatik kite atmasıdır burdada atıyor ama yavaş kendilinden atmıyor gibi saldırı hızın yüksek oldunda daha h ızlı atıyor yavaş ise kötü atıyor normal bir script buna belirli olarak kite atar wsreborn scripti bedava kullanırsan kullan ben kullanıyorum 0 ban

Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka ben bedava hile kullanıyorum 150 levele kadar sc ile kastım ban yemedim paralı hileler hiç yemiyor bypass aldıkları zaman hiç ban riski falan olmuyor beleş hilelerde benim kullandımda bir süre vardı ama legit oynarsan ban riski yoktur. İyi oyunlar dilerim
hangi sc