Lol de skin changer waiting for league of legends te takılıyo

Kemlal

Super Member
Konular
5
lol de skin changeri başlatıyorum waiting for league of legends diyo oyunu açıyorum giriyorum ekran gelmiyo takılıyo
1688360553378.png

Çözüm
Bu hile CSGO'da envanter hilesi gibi bir şey değil. Hilenin videolarını da izlersen nasıl çalıştığını anlayabilirsin ama kısaca özetlemek gerekirse hilenin çalışması için oyunun başlaması gerekir. Oyun başladığında Insert tuşuyla hile menüsüne erişebilir ve skini değiştirebilirsin.

Edit: Skin changer kullanmak ban sebebi olabilir ama ban yemezsiniz. 3 Yıldır LoL skin changer kullanıcısıyım ve hiç banlanmadım.

iwystic

Veteran
Konular
290
Bu hile CSGO'da envanter hilesi gibi bir şey değil. Hilenin videolarını da izlersen nasıl çalıştığını anlayabilirsin ama kısaca özetlemek gerekirse hilenin çalışması için oyunun başlaması gerekir. Oyun başladığında Insert tuşuyla hile menüsüne erişebilir ve skini değiştirebilirsin.

Edit: Skin changer kullanmak ban sebebi olabilir ama ban yemezsiniz. 3 Yıldır LoL skin changer kullanıcısıyım ve hiç banlanmadım.

Son düzenleme:
Çözüm

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
Maçı başlatman lazım, maç başladığı an otomatik olarak injeklenecektir.

JambaEfe

Active Member
Skinchangerdan ban yiyen 1 kişi olduğunu duymuştum oda kore serverinden ben 1 sene rahat kullandım bi sıkıntı olmuyo

Scott12

Confirmed Memb.
Maç başlarken alt tab yapıp hileyi çalıştırsan başarılı Bir sonuç alıcaksın