LoL için Ücretsiz Script

STORMfurkann

Super Member
Konular
24
gerçekten sorun çıkıyor yapma güzel kardeşim değmez günde bir iki maç atcaksan olur tabi de fazlası sorun oluşturuyor
kaliteli bir hilen olunca 200 tl lik fln challangera bile kasıosun knk. elo boosterlar bile kullanıyor ve bir de üstüne bonus çakayım sana ;kullanan yayıncılar ,youtuberlar bile var hem de çok bilindik olanlardan kullanan var.

sarandi21

Ultra Member
Konular
2
ama onlar nasıl ban yemiyorda bizim gibiler gold elo da direk hesap kalıcı askıya alınıyor

sarandi21

Ultra Member
Konular
2
bilerek ara da bir kapatıp açıyorum bilerek kill de veriyorum ama yine aynı oluyor o yüzden 3 hesabım gitti

STORMfurkann

Super Member
Konular
24
bilerek ara da bir kapatıp açıyorum bilerek kill de veriyorum ama yine aynı oluyor o yüzden 3 hesabım gitti
oo kn senin kullandığın hile ücretsiz hileden farkı kalmamış. oradan hile satın alma bir daha. ücretli hileler sürekli kendini gizliyor. seninkinde öyle bir şey yok

sarandi21

Ultra Member
Konular
2
bak 5 6 tane script aldım aralarında en uzun süre kullandığım bile öyle yaptı peki senin bildiğin sağlam ban riski olmayan script varsa önerir misin

STORMfurkann

Super Member
Konular
24
bak 5 6 tane script aldım aralarında en uzun süre kullandığım bile öyle yaptı peki senin bildiğin sağlam ban riski olmayan script varsa önerir misin
Aldığın sitelerde destek bölümü falan varsa danışabilrsin nasıl kullanman gerektiğiyle alakalı sana bilgi versinler. Benim bildiğim yok çünkü ben kullanmıyorum. Bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum.