Lol Skin Hilesi Açılmıyor

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
Merhaba arkadaşlar lol skin hilesi inject edildi diyor insert tuşuna basıyorum menü gelmiyor sebebini söyler misin
c++ yüklü

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Oyunu pencereli moda alıp dener misiniz ?

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Zaten eskiden çalışıyordu tam ekranda kullanıyordum evet denedim olmadı
Az önce test sağladım hile çalışıyor. "Injecting" yazısından sonra 5-6 saniye bekleyip, insert tuşuna basar mısınız ?

klex

Confirmed Memb.
Konular
1
league of legends orbwalker ban atarmı nasıl kullanıldığını okudum anlamadım birisi anlatabilirmi yanıtla lütfen

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
league of legends orbwalker ban atarmı nasıl kullanıldığını okudum anlamadım birisi anlatabilirmi yanıtla lütfen
Öncelikle merhaba yeni bir konu açabilirsin buraya yazmak yerine "lol skin hilesi açılmıyor" konunun başlığı lütfen konuyla alakasız mesajlar yazma

Sorduğun soruya gelirsek ban atmaz diye düşünüyorum nasıl kullandığı ise c tuşuna basılı tutarak yakında minyon rakip vs varsa otomatik saldırıyor
NOT: Arena gibi sadece oyuncuların olduğu bir oyun modunda kullanmak mantıklı normalde kullanman mantıklı değil kendin oynarsan daha iyi oynarsın

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Sorununuz devam ediyorsa, bana Discord üzerinden ulaşın AnyDesk ile bilgisayarınıza bağlanıp kontrol ediyim. Selyk Ilúvatar#7125