LOLDE SCRİPT KULLANACAGİM AMA SORULARİM VAR

kincibaba56

Super Member
Konular
23
1- Şimdi ben varsayıyorum ki hem valorantı hem lolü bilgisiyardan kaldırdım kalıntı dosyaları nerde bulabilirim

2-ŞİMDİ BEN lolde SCRİPT KULLANACAĞIM FAKAT ACMAYA VE YUKLEMEYE KORKUYORUM

Nİye diye sorarsanız benim valorant hesabım gerçekten çok pahalı içi full + full ve ben bu hesabın banlanmasını istemiyorum

daha önceden kullandigim bilgisiyarda (ana bilgisiyar yani) daha önceden giriş yapmış bulunmaktayım hem lole hem valoranta şimdi
sorum şu

Öncelikle benim ilk sorum bu DAHA ÖNCEDEN GİRMİS olduğum valorant hesabım ban yer mi ?
ikinci sorum ise lolde banlanirsak valodada banlanirmiyiz

hwid diye bı sistem var sanırım valorantta ama nasıl çalıştığını bilmiyorum kısaca ben hiç valo oynamicam lolde sc acicam daha önceden girmiş oldugum valorant hesabı ban yer mi (sonradan bir daha girmeyeceğim)
gerçekten korkuyorum admin felan bilgiliyse yardımcı olursanız cok teşekkür ederim iyi forumlar (lütfen gereksiz kirletmeyin mesaj kasanları bildiririm) hepsini biliyorsanız yazmaya çalışın

maykamca

Ultra Member
Konular
25
Öncelikle benim ilk sorum bu DAHA ÖNCEDEN GİRMİS olduğum valorant hesabım ban yer mi ?

hile kullanıp hwıd yersen ve ardından hwıd yediğin bilgisayardan ana çara giriş sağlarsan 1dakika içinde süresiz ban yer
(başıma geldi, yan çardan hwid yiyip ,ana çara giriş sağlamazsan ana çar ban yemez. .)

Loldeki ban valorantı etkilemiyor.

yusufberber3

Confirmed Memb.
Konular
10
slole yeni gelen updateden sonra riot vanguard için lolede eklendi yani sen arkada başka bi oyunun hilesini açsan bile ban yiyebilirsin şunu unutma riot lol ve valorantın isim ve id birleştirdiği için ban yiyebiliyorsun benim hesabım çalınmıştı aktif olarak valo ve lol oynuyodum valoya girmeden ban yediğimi gördüm hesap çalınmıştı aldım ama şöle bişi var ki ordan yediğim için lolden de ban yemiştim eğer cidden açmak istiyorsan fazla belli ettirme yani yiyebilceğin skilleri ye legit oynamaya çalışmanı öneririm