lütfen yardım edin artık . sabah saat 4 den beri deniyorum.....

tunaynk12

Member
Konular
2
allah rızası için şu sorunu çözelim bakın arkadaşlar hostları temızledım 7 8 defa silip tekrar yükledim, netframework vesaire yüklü.
windows 10 işletim sistemi yardım edin artık :(

Ekli dosyalar

• sda.png
    sda.png
    202.3 KB · Görüntüleme: 25

akame7558

Super Member
Konular
24
silip baştan yüklemeyi dene . bende dosya anasayfada kurulu istersen sende öyle yap birde host dosyasını silip boş bir şekilde bırak bu şekilde sonuca ulaşabilirsin

tunaynk12

Member
Konular
2
silip baştan yüklemeyi dene . bende dosya anasayfada kurulu istersen sende öyle yap birde host dosyasını silip boş bir şekilde bırak bu şekilde sonuca ulaşabilirsin
KANKAM system den driverdan etc den sildim hepsini kurulumu yapıyorum giriyor hiçbir sıkıntı yok fakat. lolskin e load a basıyorum bu hata geliyor...

LostCasper

Legend Member
Konular
107

0xc000007b hatası nasıl çözülür?​

Windows 7, 8 ve 10 işletim sistemli bilgisayarlarınızda meydana gelen 0xc000007b hatasını çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç metot var;

• Bilgisayarınızı yeniden başlatmak
  • Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak
Gelin bu metotlara birlikte bakalım;

Bilgisayarınızı yeniden başlatın​

0xc000007b

Biz Türk milletinin klasik çözüm yöntemi “Bi’ aç, kapa” şaşırtıcı bir şekilde burada da geçerli. Bilgisayarınızı basitçe yeniden başlatmak eksik veya bozulmuş dosyaların bir şekilde onarılmasını veya göz ardı edilmesini sağlayıp çözüm olabilir.

Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın​

Bu hatayı aldığınız uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Örnek olarak bu çözüm, GTA’da denediğinizde olumlu sonuç veriyor.

• Adım 1: Uygulamaya sağ tıklayıp Özellikler’i seçin

0xc000007b hatası

• Adım 2: Üstteki sekmelerden Uyumluluk bölümüne tıklayın

0xc000007b hatası çözümü

• Adım 3: Aşağıdaki ‘Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir’ butonuna basın ve ‘Bu programı yönetici olarak çalıştır’ seçeneğini işaretleyin

0xc000007b hatası nasıl çözülür

(Eğer ‘Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir’ butonu ‘Uyumluluk’ sekmesinde yok ise, direkt olarak aşağıda ‘Bu programı yönetici olarak çalıştır’ seçeneğini bulabilirsiniz.)

0xc000007b hatası yaşamamak için öneriler:​

• Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun.
  • Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin.
  • Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın.
  • DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın.
  • Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin.
  • Windows güncellemesi yapın.
0xc000007b hatası yaşamamak için sıraladığımız önerilere ayrıntılı bir şekilde bakalım;

Ekran Kartı sürücülerinizi güncel tutun:​

Diğerlerinden önce önereceğimiz ilk şey, ekran kartı sürücülerinizi güncel tutmak olacaktır (hatta özellikle ekran kartınızın markası NVIDIA ise). NVIDIA ekran kartınızın sürücülerini, şirketin resmi internet sitesinden kolayca bulabilirsiniz.
AMD ise;
https://www.amd.com/en/support

Sürücülerinizi yükleyip bilgisayarınızı yeniden başladın, sorun muhtemelen çözülecektir. Eğer başka bir marka ekran kartı kullanıyorsanız, sahip olduğunuz ekran kartının sürücüsünü mutlaka bir şekilde güncelleyin.
Yukarıda verdiğim yöntemleri denemeden önce önerim Driver booster ile driver taraması yapıp güncellemenizdir.