Mavi ekran yedim Realiu programından kaynaklı mı?

Moonrexs

Super Member
Konular
8
Realiu programından wolftü vip hilesini çalıştır dedim ve 2dk sonra mavi ekran yedim ondan sonra benden kaynaklı bir problem sandım fakat 2.defa yaşadığım zaman sorunun benle değil Realiu programıyla ilgili olduğunu düşündüm beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Not=(programdan ilk yaptığımda mavi ekran yedim sonra laptop tekrar açıldığında hileyi tekrar denedim ve hile çalıştı yaklaşık 16 saat civarı problem yaşamadım ondan sonra bugün tekrar denedim ve mavi ekran yedim.)
Dipnot=(driverlar güncel olmadığı için olabilir mi?)

TEXT

level 1 crock
Super Member
Konular
7
mavi ekran yeme sebebin windowstan kaynaklıda olabilir
windows u son sürümüne güncelleyip ardından driverlerini güncelleyip tekrardan kontrol edebilir misin? sonuçlarını ilet bekliyorum kardesim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

buna ek olarak aio runtimes kurulu oldugundan emin ol

Moonrexs

Super Member
Konular
8
mavi ekran yeme sebebin windowstan kaynaklıda olabilir
windows u son sürümüne güncelleyip ardından driverlerini güncelleyip tekrardan kontrol edebilir misin? sonuçlarını ilet bekliyorum kardesim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

buna ek olarak aio runtimes kurulu oldugundan emin ol
Anladım laptopta mavi ekran yedikten sonra yeniden başlayıp güncelleme yapıyor ve ondan sonra güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diye bir yazı çıkıyor sanırım formatlamam lazım.Birde bunu başka yaşayan kişilerde oldu mu hiç bir bilginiz var mı?

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
Anladım laptopta mavi ekran yedikten sonra yeniden başlayıp güncelleme yapıyor ve ondan sonra güncelleştirmeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diye bir yazı çıkıyor sanırım formatlamam lazım.Birde bunu başka yaşayan kişilerde oldu mu hiç bir bilginiz var mı?
ben yaşadım programı açmadan önce tehdit korumasını kapatman lazım . Birde eger günlerdir bekleyen win güncellemesi var ise kapanabilir.

emrexs121

Super Member
Yok kanka bu bendede oluyordu ram dam oluyor yanmış veba çürümüş ola bilir bende yanmısdı yane uygulamadan değil