Merhaba arkadaşlar PC Windows 11 pro yükselmeyi planliyorum

yunus67k

Active Member
Konular
9
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 pro lisanslı şu an bilgisayarı Windows 11 pro'ya güncellersem hile ile ilgili bir sorun yaşar mıyım geçmişe baktım ama çok eski konular var güncel değil üçlü onay reklam sistemi olan konular vardı bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ona göre bilgisayarı güncelleyeceğim

BYArx

Super Member
Konular
7
güncellemen zorunlu değilse hiç win11'e girme hala bazı sorunları var diye biliyorum optimize değil

feely

Confirmed Memb.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 pro lisanslı şu an bilgisayarı Windows 11 pro'ya güncellersem hile ile ilgili bir sorun yaşar mıyım geçmişe baktım ama çok eski konular var güncel değil üçlü onay reklam sistemi olan konular vardı bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ona göre bilgisayarı güncelleyeceğim
wi̇n 11 çok kapali bi̇r si̇stem olmuş çogu (h1le) programi çaliştiramiyor ben özelli̇kle 24h2 versi̇yonundan çok çekti̇m.

wi̇n 10 candir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ZORUNDA DEİLSEN HİÇ GÜNCELLEME

yunus67k

Active Member
Konular
9
WİN 11 ÇOK KAPALI BİR SİSTEM OLMUŞ ÇOGU (H1LE) PROGRAMI ÇALIŞTIRAMIYOR BEN ÖZELLİKLE 24H2 VERSİYONUNDAN ÇOK ÇEKTİM.
WİN 10 CANDIR

ZORUNDA DEİLSEN HİÇ GÜNCELLEME
zorunda degilim soruyorum oyuzden

güncellemen zorunlu değilse hiç win11'e girme hala bazı sorunları var diye biliyorum optimize değil
tamam teşekkür ederim

KayraUtku456

C# and Reverse Engineering
Ultra Member
Konular
40
Windows 11e yükseltirsen hayatını biraz daha karartırsın :DDDDDDD