Merhaba arkadaşlar PC Windows 11 pro yükselmeyi planliyorum

yunus67k

Active Member
Konular
9
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 pro lisanslı şu an bilgisayarı Windows 11 pro'ya güncellersem hile ile ilgili bir sorun yaşar mıyım geçmişe baktım ama çok eski konular var güncel değil üçlü onay reklam sistemi olan konular vardı bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ona göre bilgisayarı güncelleyeceğim

Neraxy31

Active Member
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 pro lisanslı şu an bilgisayarı Windows 11 pro'ya güncellersem hile ile ilgili bir sorun yaşar mıyım geçmişe baktım ama çok eski konular var güncel değil üçlü onay reklam sistemi olan konular vardı bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ona göre bilgisayarı güncelleyeceğim
sakın yükseltme win10 en iyisi

x2selo

Super Member
Konular
7
kanka win 10 en güzeli hiç 11 e bulaşma bi ton sıkıntıları var hile vs kullanamzsın yani

ebubekir2368

Super Member
Konular
2
ben win 11 kullanıyordum hileler henellikle windows 10 da daha iyi çalışıyor windows 10 kullanmak hile için daha iyi

emirakn123

Confirmed Memb.
kanka en iyisi bence win 10 ya her açıdan daha iyi haberin olsun çoğu şeyi göz önünde bulundurmalısın güncellemeden önce.