Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 hilesi wait hack açınca sürekli oyun lobiye atıyor
slotları otomatik kesmeyi yani wait hackı açınca anında oyunda çökme oluyor auto logini açıyorum tekrar girsin diye giriyor tekrar atıyor tekrar atıyor neden oluyor bu çökmeler hiç birşey anlamadım valla
Merhaba kardeşim, hile ayarlarında time(ms) kısmını 600 700 bandında oynarsan eğer atma olmaz. Altında oynadıgında ban yeme riskinde var. Range kısmını da 1000 ile 1500 arasında oynamaya çalış. Auto logini de sık kullanma red ban yersin.
Merhaba kardeşim, hile ayarlarında time(ms) kısmını 600 700 bandında oynarsan eğer atma olmaz. Altında oynadıgında ban yeme riskinde var. Range kısmını da 1000 ile 1500 arasında oynamaya çalış. Auto logini de sık kullanma red ban yersin.
1000 çok az çekiyor yaa o ne öyle ben en az 2000 de oynuyordum 2000 de bile atmalar oluyordu 2000 den aşağı çekmem valla çok az slot çekiyor öyle uğraşamam