Metin2 Hilesini Oyuna Inject Edemiyorum

kral42

Active Member
Konular
1
hilenin güncel ve detaylı bir anlatımı varmıdır acaba rota çiziyorum başlatıyorum hileyi aynı yerinde sürekli kalıp duruyor bir türlü yapamadım çoğu ayarını yardım ederseniz sevinirim metin2 tr oynuyorum bu arada.

kral42

Active Member
Konular
1
evet yaptımda olmuyor knk birtane videodan yaptım adım adım hepsini değişme yok malesef

iwystic

Veteran
Konular
290
"Aynı yerinde kalıyor." derken RealUI'da mı yaşıyorsunuz bu sorunu? Öyleyse antivirüs ve Windows Defenderi tamamen kapatmalısınız.

kral42

Active Member
Konular
1
aynı yerinde kalmak değil yani başlatıyorum bi ileri gidiyor bi geri geliyor yani ilk kayıtladığım yeri kesip duruyor diğer yerlere gitmiyor detaylı anlatan bir video varsa yardım edermisiniz acaba güncel olarak :( veya güncel bir video çekseniz veya anlatsanız

iwystic

Veteran
Konular
290
aynı yerinde kalmak değil yani başlatıyorum bi ileri gidiyor bi geri geliyor yani ilk kayıtladığım yeri kesip duruyor diğer yerlere gitmiyor detaylı anlatan bir video varsa yardım edermisiniz acaba güncel olarak :( veya güncel bir video çekseniz veya anlatsanız
Sorununuzu video çekip anlatın lütfen.

kral42

Active Member
Konular
1
efendim bakın şöyle tam olarak şimdi rota kayıtı yapıyorum tamammı yani işte uzun bir yeri kayıt ediyorum sonra saldırıyı başlattıktan sonra ilk başladığı noktaya gidiyor ve orada ileri geri yapmaya başlıyor sürekli öyle kalıyor yani

kral42

Active Member
Konular
1
ayarların hepsini gördüğünüz üzere ama işte ona rağmen çar yerinde sabit bekliyor başlatılmasına rağmen visuolsdan rander walthack ve randerfarmbot ta açık