Monitörüm acılmıyor

Watelixs

Super Member
Konular
17
Bios pili . Ram çıkardım temizledim taktım kasa calışıyor ama monitör gelmiyor hdm1 ,hdm2 ,displayport gibi yazılar cıkıp gidiyor
Kapama tuşuna 30 saniye basılı tuttum yine monitör acılmadı ve arada bir monitörün altındaki led yanıp sönüyor

melihs131

Confirmed Memb.
kablolarda bir temassızlık veya yanlış bir takım olmuş olabilir, soketler de bir arıza olmuş da olabilir. oralara bak biraz kurcala çözülmezse en son çare Bilgisayarcı veya elektirikçiye götür

Ali muhsin

Active Member
Konular
3
Bende aynısını yaşadım hdmı vga kablolarını değiştim işe yaramadı farkli bir arkadaşının monitorunu alıp format atarsan düzelir onu da yapamazsan yeni monitor alman lazım

FLOWZZYtr

FF
Super Member
Konular
28
ram yerlerini değiştirdiysen veya ram yerlerinde bir sıkıntı olmuş olabilir ekranın gelmesi ramler ile alakalı ramları yakmış olabilirsin tek birini takıp denemeni öneririm format atman birşeye fayda sağlamaz.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Bu durumda, sorununuzun monitörünüzle ilgili olabileceğini düşünüyorum. İlk olarak, monitörünüzün güç kablosunun ve bağlantı kablosunun doğru bir şekilde takılı olduğundan emin olun. Ayrıca, monitörünüzün menüsünden giriş kaynağını kontrol edin ve doğru giriş kaynağını seçtiğinizden emin olun.

Eğer bu adımları takip ettikten sonra hala monitörünüz çalışmıyorsa, farklı bir monitör veya ekran deneyebilirsiniz. Eğer diğer bir monitör veya ekranla sorununuz devam ediyorsa, bilgisayarınızın ekran kartı veya anakartı ile ilgili bir sorun olabilir. Bu durumda, teknik destek almanız önerilir.