Nox v2 valorant spoofer ve hile satan dolandırıcılar hakkında

blurz

Confirmed Memb.
Konular
3
Merhaba Dostlar bugün güzel bir şekilde dolandırıldım anlatayım bu sayede en azından sizi dolandırılmaktan kurtarabilirim. Bu sitede de şu anda konusu bulunan nox adı altında hile satan kişiler dolandırıcıdır.

Öncelikle youtubeda videolarını gördüm ve izledim sözde videolarında format veya ip adresi değiştirme gerekmez yazıyordu.
Daha sonra bir süre ben araştırdım baktım baya satın alan adam var. Burada konuları da var onay almışlar buradan nasıl aldılar bilmiyorum.
Bunlardan sonra almaya karar verdim. Bugün saat 14:30 gibi spoofer satın aldım. Ödemeyi yaptım beklemeye başladım. Adam onaylicam dedi. Ben de bekliyorum. Neyse üzerinden bir saat geçti en son ben mesaj attım noldu diye
CiDYwz.jpg

Sonra bana programı attı. Keyi verdi. Bir de bir görsel attı.
stKPtP.jpg

Evet işte burda anladım ben bu işin içinde bir dolandırıcılık olduğunu çünkü bu adamlar videolarında hiçbir şekilde format vs gerekmez diyorlar. Keşke sadece format isteselerdi. Bana diyor ki format at bilgisayarından ban yediğin diski çıkar yeni disk tak :D spoofer buymuş yeni parça alacak olsam niye spoofer alayım :D neyse üstüne bir de bios update diyorlar. Ondan sonra ben bekliyorum belki işe yarar falan diye verdikleri uygulama da var elimde. Yardımcı olacaklar diye bekliyorum herkes yazmış ki hemen yardımcı oluyorlar 500 tane key kullandım çok uğraştılar bilmem ne yalan. Adam takmıyor bile. Format attım 5-6 saat bekledim. Tık yok yazıyorum kimse takmıyor he he diyip geçiştiriyorlar ortada kimse zaten yok. En son dedim bari programı kullanayım bi işe yarar. Açtım programı program spoofer programı değil. Bilgisayardaki diskpartın lisanslanmış hali yeni bir disk oluşturuyor pcde. Program saçmalığında ötesi denedim o da olmadı. Sonra iade istedim. Diyor ki bana keyi kullanmışsın iade veremeyiz. Şaka gibi ortada spoofer falan yok dostlar kanmayın böyle insanlara. Üstelik başta konuşurken benim pcnin monster olduğunu duyunca uğraşılmaz falan dediler. Sonra adminlerinden biri bana hotspot shield attı. Bununla girersin diye şaka gibi vpn veriyor bana :D
wkuqUX.jpg

HP8Pow.jpg

Yani Hem 140 tl paramdan oldum hem de hala banlıyım üstelik pcme format attım ve yaklaşık 8 saatlik bir vakit kaybım var Teşekkürler Nox :)

percycarrow

Confirmed Memb.
Konular
6
Cidden çok üzüldüm dostum senin adına zamanında bende valorant hilesi almak istediğimde dolandırılmıştım seni çok iyi anlıyorum böyle kişiler malesef var

Vale La Pena

кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм
Super Member
Konular
10
Benim arkadaşımı da dolandırdılar Spoofer diye bir proğram veriyorlar sadece yaptığı disk oluşturuyor Türklerden asla spoofer alınmaz güvenmeyiniz

Neko

aşkm dur acio
Confirmed Memb.
Konular
6
Güvenmeyin arkadaşlar böyle kansızlara

CorteZ

ᴛᴇᴋ ᴍᴀʟ ᴠᴀʀʟığıᴍ ᴀᴄɪʟᴀʀɪᴍ...
Confirmed Memb.
Konular
15
Hem 140 TL'nden Oldun Hem Format Attın ÜZÜLDÜM DOSTUM :(