OBS Mikrofon ve Ses Algılama

Raizenx

Ultra Member
Konular
37
Arkadaşlar obs de ne yaparsam yapayım kulaklığımı aktif etsem mikrofonum aktif olmuyor mikrofonu aktif edersem de kulaklık olmuyor ikisi aktif gözükünce de bu sefer ses gelmiyor yardımcı olabilecek var mı kafayı yedim

Discodephje

Deux ex machina
Ultra Member
Konular
15
bu obs tuhaf bir şey ya kusursuz calısıyo ya saçma sapan bi fonksiyonu hiç bir sebeb yokken calısmıyor rehber videoları izleyebilirsin youtubeden tekrar sıfırdan yüklemeyi dene

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Arkadaşlar obs de ne yaparsam yapayım kulaklığımı aktif etsem mikrofonum aktif olmuyor mikrofonu aktif edersem de kulaklık olmuyor ikisi aktif gözükünce de bu sefer ses gelmiyor yardımcı olabilecek var mı kafayı yedim
ilk defa böyle birşey görüyorum bence yukarıdaki arkadaşın dediği gibi rehber videolardan yardım alabilirsin brocum

merlynn

Premium Member
Konular
1
belkide obs'in güncel olmayabilir. Tek mantıklı cevap bu gibi geliyo böyle bi soruna daha rastlamamıştım kuzen

Werziesst

Ultra Member
Konular
3
Hocam bütün dosyalarını vb. silip tekrar yükle o da olmazsa bi driver güncellemesi yap

AYK

Confirmed Memb.
  • Sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla ve Ses Ayarları veya Ses Karıştırıcısını Aç seçeneğini seç.
  • Çıkış cihazı olarak kullandığın kulaklığı, Giriş cihazı olarak ise mikrofonunu seç.
  • Kulaklık ve mikrofonunun varsayılan cihaz olarak ayarlandığından emin ol.

OBS Ses Ayarlarını Kontrol Et

1. Ayarlar > Sesmenüsüne git:
    • Mikrofon/Aux Ses Cihazı: Mikrofonunu seç.
    • Varsayılan Desktop Ses Cihazı: Kulaklığını seç.
  2. Her iki cihazın doğru şekilde tanımlandığından emin ol.