Güncel Online Satranç Siteleri İçin Oto Bot

percycarrow

Confirmed Memb.
Konular
6
Merhaba arkadaşlar online satranç siteleri için size bir kek buldum.

Hamleleri kendi kendine yapmaktadır ve insan hamleleri gibi oynamaktadır siteler report yemediğiniz sürece sizi tespit edemez.

Kek hızlı satranç için hazırlanmıştır. Orijinali ücretlidir fakat 30 Hamle hakkını ücretsiz bir şekilde kullana bilirsiniz.
30 Hamle sonra motoru tekrar açıp kapatırsanız size 10 hamle hakkı daha tanır. Yani aç kapa yaparak istedeğiniz kadar hamle sayısına ulaşa bilirsiniz.
(NOT : Motorun satıcısı ben değilim ve size pazarlamak için bu konuyu paylaşmıyorum.)

Siz de bu motoru kullanarak online satranç sitelerinde puanınızı yükselte bilirsiniz ve Top GM'ler ile karşılaşa bilirsiniz.
Şimdiye kadar 50'den fazla GM(GrandMaster) tokatlamışlığım vardır motor sayesinde.

Motor kullanımı basittir

Oynamak istediğiniz siteye giriyorsunuz benim favorim (Lichess) en sıkıntısız ve sorunsuz bu sitede çalışmaktadır.

Motoru açtığınızda Advanced kısmına geliyorsunuz ve oradan Simulate human moves tikini aktif ediyorsunuz ve yanındaki ayar işaretine tıklayıp motor hızını orta seviyeye çekiyorsunuz.

Maçınıza giriyorsunuz tahta kısmına geldiğinizde

Eğer Beyaz İseniz
ALT+W

Eğer Siyah İseniz
ALT+B
tuşlarıyla motoru başlata biliyorsunuz unutmayın hızlı satranç için yapılmıştır. 1+0 veyahut 0.15 Saniyelik maçlarda çoğu kişiyi yene bilirsiniz.

Motoru açtığınızda Advanced kısmına geliyorsunuz ve oradan Simulate human moves tikini aktif ediyorsunuz ve yanındaki ayar işaretine tıklayıp motor hızını orta seviyeye çekiyorsunuz.

DİP NOT : Kullandığınızdaki tüm sorumluluk size aittir eğer ban veyahut bir yasaklama alırsanız bundan şahsım ve site sorumlu değildir.

1.png

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
@Konan beni 4 hamlede yenmiştin rövanşa gel :D

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
aboooo hilesizde alırım seni ama sen bilirsin hadi bakim geliyom
beni 4 hamlede yendiğin günden itibaren satranç kursuna katıldım 2 aydır bu anı bekliyorum seri gel