hocam offline olması sorun değil ortak hesap verıyolar sımdı ben karıyer actım adam gelıp o karıyerde oynuyor veya ben oyun oynuyom adam ben oyundayken gırıyo ortak hesap cok sorunsatıcı puanlamasına, başarılı işlem sayısına bakarak alırsan hiçbir sıkıntı olmaz. İstediğin oyunu satın alıp oynayabilirsin. Lakin şunu unutma, bu oyunları sadece offline mod olarak oynayabilirsin.
aynı anda girebiliyorsunuz diye biliyorum. satıcıya sor mesela bu sorularını. onay aldıktan sonra satın alırsın istersen.hocam offline olması sorun değil ortak hesap verıyolar sımdı ben karıyer actım adam gelıp o karıyerde oynuyor veya ben oyun oynuyom adam ben oyundayken gırıyo ortak hesap cok sorun
adamlar satarken en ıyı sekılde anlatıyor ss alıyorum sattıktan sonra dedıklerı cıkmayınca destek acıyorum ve yıne satıcı haklı bulunuyor.Oyuzden bogle yerlere danısmak daha mantıklıaynı anda girebiliyorsunuz diye biliyorum. satıcıya sor mesela bu sorularını. onay aldıktan sonra satın alırsın istersen.
Hocam Aklıma Geldi Xbox Game Pass Al Bedava Fifa23 Ondagamesatısdan aldıgında gta v ortak hesap deıl mıydı sonucta 600-700 tllık oyuna 60 tl ile senın hesaba aktarmazlar
kaç paraydı cok pahalı dıye bılıyorum onlar maalum turk gencıHocam Aklıma Geldi Xbox Game Pass Al Bedava Fifa23 Onda
80 tl ama baya oyun varkaç paraydı cok pahalı dıye bılıyorum onlar maalum turk gencı![]()
80 ıyımıs aylık mı80 tl ama baya oyun var
evet 80tl, galiba 100+ oyun var80 ıyımıs aylık mı