Oyun Hilesi Nasıl Kodlanır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KemKüm(Bokteam)

Confirmed Memb.
Konular
9
Merhaba ben Kemal oyunlarda hile kodlamak istiyom bunun için biri bi kaynak önerebilirmi ?

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Galiba tahmince yazılım hakkında bilgin yok sana tavsiyem ilk başlarda offline ve basit oyunlarda yapman chat engine uygulamasını kullan çok basit bir uygulama daha sonra ordan buldun kodu vb.net ile uygulama haline getir bu yazdım programlar kullanımı çok basit tek yapman gereken youtube da araştırmak kullanmayı öğrenmen ama eğer direk zulu gibi oyunlara hile yapmak gibi amacın varsa mümkün değil bu işler zaman ister dostum

1Enjoy

Forward
Owner
Konular
39
Web sitesi
realitycheats.com
Merhaba kemal,
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Oyun hilesi kodlamak istiyorum demek çok bir kavram.

Galiba tahmince yazılım hakkında bilgin yok sana tavsiyem ilk başlarda offline ve basit oyunlarda yapman chat engine uygulamasını kullan çok basit bir uygulama daha sonra ordan buldun kodu vb.net ile uygulama haline getir bu yazdım programlar kullanımı çok basit tek yapman gereken youtube da araştırmak kullanmayı öğrenmen ama eğer direk zulu gibi oyunlara hile yapmak gibi amacın varsa mümkün değil bu işler zaman ister dostum

Katılıyorum ++

KemKüm(Bokteam)

Confirmed Memb.
Konular
9
Cevabın için teşekkür ederim cheat engineyle birazcık denemelerim oldu bir kaç oyunda bir tık üstünü nasıl yapabilirm merak ediyorum sadece .

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Bir tık üstü derken ne demek istiyon anlamadım

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Minecraft vb oyunlar chat engine ile yapılır sen en iyisi youtube chat engine mc hilesi yaz orda fly gibi şeyler mevcut önemli olan bunları uygulama haline getirmen

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...