Oyun Önerirmisiniz

Astryx

Ultra Member
Konular
51
Merhaba Dostlar Son Zamanda Oynadığım Oyunlar Baya Can Sıkmaya Başladı Oyun Önerilerinizi Bekliyorum Aşşağıda Sistem özelliklerim Var Şimdiden Teşekkürler RC Üyeleri :)

16 GB RAM
MSİ GTX 1660 SUPER 6 GB
1 TB HD ^640 GB DOLU^

İ7 9.NESİL İŞLEMCİ

viannaxp

Ultra Member
Konular
17
half life 1 ve 2 oynamadıysan çok sarıyor

ARF1

Super Member
Konular
11
kanka senin pc herşeyi açar eğer bi 30 liran varsa git araba yarışı vb şeyler seviyosan xboxdan forza 4 veya 5 al eğer aksiyon hiaye isityosan gta vb savaş ise battlefield calofduty

whondy

Super Member
Konular
7
sniper elite 1 2 3 serilerini oyna daha sonrasında car dealer ship diye galericilik oyunu var onu oynayabilirsin sarıyo yani baya

Astryx

Ultra Member
Konular
51
half life 1 ve 2 oynamadıysan çok sarıyor
Half Life 2 yi Deneyeceğim Dostum Teşekkür Ederim :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka senin pc herşeyi açar eğer bi 30 liran varsa git araba yarışı vb şeyler seviyosan xboxdan forza 4 veya 5 al eğer aksiyon hiaye isityosan gta vb savaş ise battlefield calofduty
knk araba yarışı oynuyorum zaten forza filan bi ara heves ettim direksiyon seti filanda aldım ama artık arada nadir cok sarmamaya başladı şu sıra
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sniper elite 1 2 3 serilerini oyna daha sonrasında car dealer ship diye galericilik oyunu var onu oynayabilirsin sarıyo yani baya
Dostum Game Play Videoları aşırı hoş duruyor sniper elite nin deneyeceğim Teşekkür Ederim :)