oyunlarda dokuların gidip gelmesi

ozanksk

Confirmed Memb.
Konular
3
merhaba oyunlarda sorun yaşıyorum dokular çimenler taş duvar grafiklerin bozulması hareket edince düzelmesi bir türlü çözemedim bilgisi olan varmı acaba

sistem. anakart msi b550m pro whd wifi
ekran kartı. asus dual rx 6600
işlemci. ryzen 5 3600
ram.16gb 3200 mhz
m2 ssd 512 gb

örnek olarak resim ekliyorum link yasakmı bilmiyorum ama koyuyorum
https://linkisalt.net/fJClz

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Hileden ötürü de olabilir.
Oynadığınız oyunun grafik ayarı düşük konumda olması da olabilir.(Nesnelerin geç yüklenmesi durumu)
Oynadığınız oyunun görsel efektleri düşük seçenedğindede olabilir.(piksel piksel olması durumu)
Yukarda zikretmiş olduğum hususlar doğrultusunda düşükten yüksek veya en yükseğe alıp deneyiniz.

ozanksk

Confirmed Memb.
Konular
3
Hileden ötürü de olabilir.
Oynadığınız oyunun grafik ayarı düşük konumda olması da olabilir.(Nesnelerin geç yüklenmesi durumu)
Oynadığınız oyunun görsel efektleri düşük seçenedğindede olabilir.(piksel piksel olması durumu)
Yukarda zikretmiş olduğum hususlar doğrultusunda düşükten yüksek veya en yükseğe alıp deneyiniz.
hile yokkende oluyor oyunda en yüksek ayar en düşük ayar ikisindede oluyor ve sadece 1 oyunda olmuyor çogu oyunda oluyor dokular gidip geliyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sadece online oyunlarda oluyorsa internet bağlantınızın stabilliğinde sorun olabilir
yok normal ilerlemelidede oluyor

akifklnc71

Confirmed Memb.
Konular
2
Hile kullanıyorsanız kullandığınız hilenin güncellik durumu biraz sıkıntılıysa veya hilede görüntü ayarları v.s(WH - Ortam Işığı) var ise yapıyor olabilir. Değilse ekran kartı sürücülerinizi sitesinden güncelleyin veya yükleyin. Sorun çözülecektir.

ozanksk

Confirmed Memb.
Konular
3
Hile kullanıyorsanız kullandığınız hilenin güncellik durumu biraz sıkıntılıysa veya hilede görüntü ayarları v.s(WH - Ortam Işığı) var ise yapıyor olabilir. Değilse ekran kartı sürücülerinizi sitesinden güncelleyin veya yükleyin. Sorun çözülecektir.
hile kullanmıyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hile kullanıyorsanız kullandığınız hilenin güncellik durumu biraz sıkıntılıysa veya hilede görüntü ayarları v.s(WH - Ortam Işığı) var ise yapıyor olabilir. Değilse ekran kartı sürücülerinizi sitesinden güncelleyin veya yükleyin. Sorun çözülecektir
tüm sürücülerim güncel ekran kartımı degiştirim bile ondandır diye degilmiş işlemciden şüüpheleniyorum

Wilsonn

Active Member
Ekran kartından hocam oyunların doku paketlerini yüklemede yeterli olamıyor. Overclock ile belki bir nebze önüne geçebilirsiniz