Paladins Hilesi Çalışıyor mu?

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Şu an paladins indiriyorum steam üzerinden. Yeni hack sistemni kullanmayı deniyeceğim. Bu hack ne biçimde çalışıyor? İçeriği nedir? Ban riski nedir? Steam hesabından kökten mi ban yiyor sadece oyundan mı? Ip adresinden mi ban atıyor? Hile içeriği hakkında bilgisi olan arkdaşların bana yardımcı olmasını rica ediyorum Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Ban riski olmadığına garanti edebilirim. Sizi bir grup üye rapor etseler anca banlanabilirsiniz. Ban yerseniz sadece Paladins üzerinden banlanırsınız, banınız diğer oyunları etkilemez. Aimbot ve esp(Visual) hack bulunmaktadır. Kullanımı konu içeriğinde yazmaktadır. İlk önce hileyi başlatın, sonra oyunun açılmasını bekleyecektir, oyunu açtığınız da konsola gelip F8 tuşuna bastığınız da hileniz aktif olacaktır. İyi forumlar.

35kemal

Confirmed Memb.
steamdan ban yersin muhtemelen bu da oyuna girememene neden olur kütüphanendeki diğer oyunlara girebilir misin bilmiyorum. vac ban yersin. iyi forumlar

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Ban riski olmadığına garanti edebilirim. Sizi bir grup üye rapor etseler anca banlanabilirsiniz. Ban yerseniz sadece Paladins üzerinden banlanırsınız, banınız diğer oyunları etkilemez. Aimbot ve esp(Visual) hack bulunmaktadır. Kullanımı konu içeriğinde yazmaktadır. İlk önce hileyi başlatın, sonra oyunun açılmasını bekleyecektir, oyunu açtığınız da konsola gelip F8 tuşuna bastığınız da hileniz aktif olacaktır. İyi forumlar.

Çözüm

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
Aimbot direk vurma te atma vesaire var mı peki? Hile ne işlev görüyor yani tam anlayamadım efendim