PC deşik bir trojan virüs yedi

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
HERKES selamlar trojan virüs yedim pc cok ağrlaştı ve roblox bile 7 FPS almaya başladı bundna nasıl kurtulurum FORMAT atmakmı lazımmı ?

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
Bilgisayarınızda bir Trojan virüsü olduğunu düşünüyorsanız, bilgisayarınızı güvenli bir modda başlatmanız ve bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı taratmanız önerilir. Ayrıca, bilgisayarınızda yüklü olan yazılımların güncel olduğundan emin olun. Bu, bilgisayarınızı gelecekteki saldırılardan koruyacaktır.

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
Bilgisayarınızda bir Trojan virüsü olduğunu düşünüyorsanız, bilgisayarınızı güvenli bir modda başlatmanız ve bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarınızı taratmanız önerilir. Ayrıca, bilgisayarınızda yüklü olan yazılımların güncel olduğundan emin olun. Bu, bilgisayarınızı gelecekteki saldırılardan koruyacaktır.
kk teşekürler dedini yaptım şimdi vürüs gelmyor ama oyunlarda gine az FPS alyorum bunun için pc format atçam

rabiaakyildi

Confirmed Memb.
script yazılım ile anakarta yapılan bir saldırı işlemci belliğine yapışmışsa kurtarmak zor olacaktır ama belli başlı formatlar ve temizlemeler ile düzeltilebilir