- Konular
- 2
Arkadaşlar pc için sağlam driver programı önerir misiniz ? Pc son güncel driverlerı bulmuyor.
Driver boosteri kullandım ama çoğunlukla eski sürücüleri buluyor. Driver easy denemedim yarın denicem. Yinede teşekkür ederim.Driver Booster (Sürücü Güncelleme Programı)
Driver Easy (Sürücü Güncelleme Programı)
Her ikiside bilgisayarınızda yüklü olan driverları tespit etmekle kalmayıp ve de size güncelleme imkanı sunmaktadır.
Bahsetmiş olduğunuz program SlimDriver ın takendisidir.Driver Booster eski sürücüleri bulmuyor bu arada.En son sürümüne güncelliyorsunuz.Diğer bahsetmiş olduklarım da aynı şekilde geçerli.Driver boosteri kullandım ama çoğunşukla eski sürücüleri buluyor. Driver easy denemedim yarın denicem. Yinede teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam. İyi geceler.Bahsetmiş olduğunuz program SlimDriver ın takendisidir.Driver Booster eski sürücüleri bulmuyor bu arada.En son sürümüne güncelliyorsunuz.Diğer bahsetmiş olduklarım da aynı şekilde geçerli.
Rica ederim ne demek.Kolay gelsin.
Driverpack Solutionuda denerim.Driver Booster (Sürücü Güncelleme Programı)
Driver Easy (Sürücü Güncelleme Programı)
Her ikiside bilgisayarınızda yüklü olan driverları tespit etmekle kalmayıp ve de size güncelleme imkanı sunmaktadır.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Driverpack Solution da var
belirtmek istemiş olayım sana işini görür 3 taneside.