Pc uyku modu sorunu

V3RTEY

Confirmed Memb.
Konular
2
Herhangi bir oyun oynarken birden bire ekran donuyor ve ''video sinyali yok. uyku moduna geçiyor'' bildirimi geliyor ve kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

akdag1

Super Member
Konular
2
Uyku modu ayarlarına gir şu süre sonunda kapat kısmına gelip hiç bir zaman seçeneğini seçmen gerekiyor

egwtr3677

Super Member
Konular
12
Yüksek ihtimalle işlemcinde veya değilse de indirdiğin bir 3. parti yazlılımdan dolayı olmuş olabilir.

GUPEV

Active Member
Güç ve uyku ayarlarından uyku modunu hiçbir zamana çek reis ekranıda aynı şekilde.

Paurel

Confirmed Memb.
Bilgisayarının ayarlarını kontrol et hiç olmazsa monitörün ayarlarını arkasında kontrol edebildiğin bir yer varsa oradan edebilirsin kısa bir süre haraketsizlikten öyle olabiliyor eskiden bendede böyle bir sorun mevcuttu.

V3RTEY

Confirmed Memb.
Konular
2
Denetim Masası > Güç seçenekleri

Ekranın ne zaman açılıp / kapanacağını değiştir

seçeneğini içerenleri komple kapatırsanız kişisel bilgisayarınız uyku moduna geçmez.
Onları hiçbir zaman olarak olarak ayarlamıştım önceden, büyük ihtimalle 3. parti uygulamalardan oldu. Güncelleme yapıp formatlama yolunu izleyeceğim, umarım düzelir teşekkürler.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Windows ayarlarından sorunu çözebiliyorsun diye biliyorum.
Baya bi baktım da windowsluk bir şey olduğunu düşünmüyorum artık
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimalle işlemcinde veya değilse de indirdiğin bir 3. parti yazlılımdan dolayı olmuş olabilir.
Büyük ihtimalle dediğin gibi 3.parti yazılımlardan dolayı olmuş olabilir formatlama yolunu izleyeceğim.

semihke

Super Member
Konular
17
Dostum ilk öncelikle bilgisayarına kaspersk security i indir ve tara virüsleri temizle ve bilgisayarını sıfırla virüsten dolayı oluyor uzaktan bağlantı ile pc ni kapatım açabiliyorlar.