PS5 Mi Alınmalı Yoksa Pc Mi Upgradelenmeli

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
Tam bir valorant cs bağımlısıyım sırf o oyunlar için hzsi yüksek bir monitör bile aldım fakat ayrıca fifa bağımlısıyımda ps5 gibi etkili tasarımlı bir cihazı tvnin yanı başına koymayıda severim ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız hangisini yapardınız?

artarta

Ultra Member
Konular
13
şuan ki pc cs ve valoya yetiyorsa ps5 alırdım hocam geçerdim karşısına şöyle yatarak fc25 imi oynardım.

artarta

Ultra Member
Konular
13
sadece fc25 le de kalmam gowun serilerini lou serisini tüm serileri oynardım şuan bile çok fena canım çekti

şuan ki pc cs ve valoya yetiyorsa ps5 alırdım hocam geçerdim karşısına şöyle yatarak fc25 imi oynardım.

artarta

Ultra Member
Konular
13
hem gta6 da ilk ps ye geleceği için onuda ilk oynayanlardan olursun

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
sadece fc25 le de kalmam gowun serilerini lou serisini tüm serileri oynardım şuan bile çok fena canım çekti
he hocam onlarda var fakat fc25 te kariyer yapmak ve arkana yaslanıp oynamak farklı bir duygu ya o yüzden almak istiyorum

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
knk onu oyun kolu alarak pc dede yapabiliyor haberin olsun ben öyle yapıyorum ;)
oyun kolu alınmasına alınıyorda hocam psdeki tadı vermiyor 24.5 inchlik bir ekranda oynayacağıma 70 inchlik bir ekranı tercih ederim açıkçası ayrıca 4k özelliği ve arkaya yaslanma gibi ek özellikler var tek eksisi oyunlar çok pahalı onlarada büyük indirimler geliyor bazen