P pubgliter Member Katılım 16 Mar 2021 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 16 Mar 2021 #1 loadere girdim yönetici olara çalıştırdım videoyuda izledim ilk yaptığımda oldu ama sonrasında yani bir gün sonra olmamaya başladı HELP LÜTFEN ÇÖZÜM
loadere girdim yönetici olara çalıştırdım videoyuda izledim ilk yaptığımda oldu ama sonrasında yani bir gün sonra olmamaya başladı HELP LÜTFEN ÇÖZÜM
P pubgliter Member Katılım 16 Mar 2021 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 16 Mar 2021 #2 MENÜ GELMİYOR Oyla 0 Downvote
Deleted User Confirmed Memb. Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 Konum Kebabistan 16 Mar 2021 #3 Vscredict tüm versiyonlarını yüklemeyi dene ben o şekilde çözdüm Oyla 0 Downvote
P pubgliter Member Katılım 16 Mar 2021 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 16 Mar 2021 #4 Deleted User' Alıntı: Vscredict tüm versiyonlarını yüklemeyi dene ben o şekilde çözdüm Genişletmek için tıkla ... nasıl yani neyden indiricem bir link pls Oyla 0 Downvote
Deleted User' Alıntı: Vscredict tüm versiyonlarını yüklemeyi dene ben o şekilde çözdüm Genişletmek için tıkla ... nasıl yani neyden indiricem bir link pls
Deleted User Confirmed Memb. Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 Konum Kebabistan 16 Mar 2021 #5 pubgliter' Alıntı: nasıl yani neyden indiricem bir link pls Genişletmek için tıkla ... Knk internetde arat ben link atamıyorum malesef Oyla 0 Downvote
pubgliter' Alıntı: nasıl yani neyden indiricem bir link pls Genişletmek için tıkla ... Knk internetde arat ben link atamıyorum malesef
P pubgliter Member Katılım 16 Mar 2021 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 16 Mar 2021 #6 Deleted User' Alıntı: Knk internetde arat ben link atamıyorum malesef Genişletmek için tıkla ... knk indirdim x86 yı indirdim ilk çıkanı olmadı gene bi çık gir kapat aç yapcam ty olmazsa derim Oyla 0 Downvote
Deleted User' Alıntı: Knk internetde arat ben link atamıyorum malesef Genişletmek için tıkla ... knk indirdim x86 yı indirdim ilk çıkanı olmadı gene bi çık gir kapat aç yapcam ty olmazsa derim
Deleted User Confirmed Memb. Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 Konum Kebabistan 16 Mar 2021 #7 pubgliter' Alıntı: knk indirdim x86 yı indirdim ilk çıkanı olmadı gene bi çık gir kapat aç yapcam ty olmazsa derim Genişletmek için tıkla ... Knk bilgisayarının bitine göre indir men gerekiyo galiba ama yanlışımda ola bilir okadar bilmiyom Oyla 0 Downvote
pubgliter' Alıntı: knk indirdim x86 yı indirdim ilk çıkanı olmadı gene bi çık gir kapat aç yapcam ty olmazsa derim Genişletmek için tıkla ... Knk bilgisayarının bitine göre indir men gerekiyo galiba ama yanlışımda ola bilir okadar bilmiyom
P pubgliter Member Katılım 16 Mar 2021 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 16 Mar 2021 #8 Deleted User' Alıntı: Knk bilgisayarının bitine göre indir men gerekiyo galiba ama yanlışımda ola bilir okadar bilmiyom Genişletmek için tıkla ... benimi 64x şimdi olmazsa 64 ü indircem 86 kalsınmı silemmi? Oyla 0 Downvote
Deleted User' Alıntı: Knk bilgisayarının bitine göre indir men gerekiyo galiba ama yanlışımda ola bilir okadar bilmiyom Genişletmek için tıkla ... benimi 64x şimdi olmazsa 64 ü indircem 86 kalsınmı silemmi?
TLLH Karanlıktaysan, gölgen bile seni yalnız bırakır. Ultra Member Katılım 18 Kas 2020 Konular 21 Mesajlar 379 Çözümler 1 Tepkime puanı 312 Konum Karnı Doymuş 16 Mar 2021 #9 Gerekli şeyleri yükledikten sonra bilgisiyarını yeniden başlat. Oyla 0 Downvote
Deleted User Confirmed Memb. Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 Konum Kebabistan 16 Mar 2021 #10 pubgliter' Alıntı: benimi 64x şimdi olmazsa 64 ü indircem 86 kalsınmı silemmi? Genişletmek için tıkla ... Kalada bilir silede bilirsin bişey değişmez Oyla 0 Downvote
pubgliter' Alıntı: benimi 64x şimdi olmazsa 64 ü indircem 86 kalsınmı silemmi? Genişletmek için tıkla ... Kalada bilir silede bilirsin bişey değişmez