Pubg mobile için configleri paylaşsam veya crackli hileleri paylassam olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HSRIZER

Confirmed Memb.
Konular
1
kendi yapmış oldugum configler ( ban yedırmeyen )
hazır cr4ck hileler
+ esp
+ menü hileler
+ aim bot vs
emılatör için sprey makro mobil için uygulama
geliştirme oğrenmeye çalışıyorum

Çözüm
Bir hile paylaşmak istiyor iseniz konunuzu doğru kategoride olduğuna emin olun eğer emin değilseniz genel off topic bölümünde konuyu açabilirsiniz ve açtığınız konunuzu raporlayarak gereken bölüme taşınmasını isteyebilirsiniz. Dosyayı paylaşırken hile hakkında 2-3 görsel, virüs total linki ve nasıl kullanılacağı ilgili anlatım yapmanız gerekiyor. Konunuzu açtığınız da dosya kontrole alınacaktır. Eğer dosyanız da ip trafiği/şifreleme/paketleme/virüs bulunuyorsa dosyanız reddedilecektir. Hile paylaşım kurallara hakkında daha fazla bilgi edinin. İyi forumlar.;
https://realitycheats.com/help/terms/

HSRIZER

Confirmed Memb.
Konular
1
obb yap dostum sorun değil ban felan da yedirmez legit anlayandan profosyenel hileciyim.
obb alıstırması yapmalıyız ozaman DDDD
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

telefon ıcın dıyenler basta telefon ıcın ama sekmeme makrosu vb emıaltorde suanlık
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileler virüslü virüssüz mü bilemeyiz
bu yüzden hile paylaşmak istiyorsan önce virüstotal ile sonuçlarını çıkar discorddan herhangi bir staff'e sonuçların linkini gönder inceleme sonucu sorun yok denilirse paylaşabilirsin
bunu bılmıyordum bak tesekurler yenıyım DDD

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Bir hile paylaşmak istiyor iseniz konunuzu doğru kategoride olduğuna emin olun eğer emin değilseniz genel off topic bölümünde konuyu açabilirsiniz ve açtığınız konunuzu raporlayarak gereken bölüme taşınmasını isteyebilirsiniz. Dosyayı paylaşırken hile hakkında 2-3 görsel, virüs total linki ve nasıl kullanılacağı ilgili anlatım yapmanız gerekiyor. Konunuzu açtığınız da dosya kontrole alınacaktır. Eğer dosyanız da ip trafiği/şifreleme/paketleme/virüs bulunuyorsa dosyanız reddedilecektir. Hile paylaşım kurallara hakkında daha fazla bilgi edinin. İyi forumlar.;

Çözüm

HSRIZER

Confirmed Memb.
Konular
1
tesekurler anlattıgın ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...