Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pubg mobile için configleri paylaşsam veya crackli hileleri paylassam olurmu ?
kendi yapmış oldugum configler ( ban yedırmeyen )
hazır cr4ck hileler
+ esp
+ menü hileler
+ aim bot vs
emılatör için sprey makro mobil için uygulama
geliştirme oğrenmeye çalışıyorum
Bir hile paylaşmak istiyor iseniz konunuzu doğru kategoride olduğuna emin olun eğer emin değilseniz genel off topic bölümünde konuyu açabilirsiniz ve açtığınız konunuzu raporlayarak gereken bölüme taşınmasını isteyebilirsiniz. Dosyayı paylaşırken hile hakkında 2-3 görsel, virüs total linki ve nasıl kullanılacağı ilgili anlatım yapmanız gerekiyor. Konunuzu açtığınız da dosya kontrole alınacaktır. Eğer dosyanız da ip trafiği/şifreleme/paketleme/virüs bulunuyorsa dosyanız reddedilecektir. Hile paylaşım kurallara hakkında daha fazla bilgi edinin. İyi forumlar.; https://realitycheats.com/help/terms/
onlar genelde bandan dolayı korkutan cıns ama fıx yemıyenı cıktıgı taktırde kodu ıstıycem genelde data uzerınde ugrasıyorum ama obb yıde bırkackez denedım obb daha kalıtelı oluyor tabı bır tık zorlayıcı
onlar genelde bandan dolayı korkutan cıns ama fıx yemıyenı cıktıgı taktırde kodu ıstıycem genelde data uzerınde ugrasıyorum ama obb yıde bırkackez denedım obb daha kalıtelı oluyor tabı bır tık zorlayıcı
dedigim gibi ben 8 senedir hileciyim ve hilesiz oyun oynamıyorum legitin köküne kadar oynuyorum adam görünce bakmıyorum o belli edene kadar göstermiyorum hilemi istersem sonuncu oluyum.
Hileler virüslü virüssüz mü bilemeyiz
bu yüzden hile paylaşmak istiyorsan önce virüstotal ile sonuçlarını çıkar discorddan herhangi bir staff'e sonuçların linkini gönder inceleme sonucu sorun yok denilirse paylaşabilirsin
dedigim gibi ben 8 senedir hileciyim ve hilesiz oyun oynamıyorum legitin köküne kadar oynuyorum adam görünce bakmıyorum o belli edene kadar göstermiyorum hilemi istersem sonuncu oluyum.