rat yedim yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

levoriaaa

Super Member
Konular
28
rat yedim format attım sonra ertesi gün bilgisayarı uzaktan kontrol etmeye başladılar format atmama rağmen yardımcı olur musunuz?

vJACKS

Confirmed Memb.
Konular
1
Aga ssd gizle wifi ayarlardan format at internetten baglantıyı kes pcnın telefondan izle başıma geldi benim zor iş ya pcnin wifiden çıkar internete baglanma pcyle

Wexcy

Confirmed Memb.
Konular
1
Kankam Şimdi Geçmiş Olsun İlk Başta Rat Yediğin Dosyayı Tespit Ediyorsun Sonrasında Virüstotel De Taratıyorsun Ve Orada Çıkan Sonuçlara Göre Antivirüs Seçimi Yapıyorsun Ha Ben Bu Kadar Uğraşamam Dersen Sana Piyasada ki En Kaliteli 4 Tane Ücretsiz Anti Virüsü Söyleyeyim İndir Sıralama
1. Bitdefender Kendisi Piyasanın En İyi Anti Virüsü
2. Kaspersky Güzel Kullanışlı Ve Piysadaki En İyi 2. Anti Virüs
3. McAfee Ve Avast
Ücretsiz Olarak Sıraladım Bende Biliyorum Buraya Norton Eklemeyi Avira Eklemeyi Veya Esed Eklemeyi Fakat Bu Antivirüslerden BitDefenderı İndirirsen İşini Bir Hayli Görecektir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Aga ssd gizle wifi ayarlardan format at internetten baglantıyı kes pcnın telefondan izle başıma geldi benim zor iş ya pcnin wifiden çıkar internete baglanma pcyle
Kanka Adam Rat Yemiş Sadece Sakin la :D

levoriaaa

Super Member
Konular
28
Kankam Şimdi Geçmiş Olsun İlk Başta Rat Yediğin Dosyayı Tespit Ediyorsun Sonrasında Virüstotel De Taratıyorsun Ve Orada Çıkan Sonuçlara Göre Antivirüs Seçimi Yapıyorsun Ha Ben Bu Kadar Uğraşamam Dersen Sana Piyasada ki En Kaliteli 4 Tane Ücretsiz Anti Virüsü Söyleyeyim İndir Sıralama
1. Bitdefender Kendisi Piyasanın En İyi Anti Virüsü
2. Kaspersky Güzel Kullanışlı Ve Piysadaki En İyi 2. Anti Virüs
3. McAfee Ve Avast
Ücretsiz Olarak Sıraladım Bende Biliyorum Buraya Norton Eklemeyi Avira Eklemeyi Veya Esed Eklemeyi Fakat Bu Antivirüslerden BitDefenderı İndirirsen İşini Bir Hayli Görecektir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Kanka Adam Rat Yemiş Sadece Sakin la :D
avastı şimdi indirdim kurdum hiç bir sorun olmadığını soyluyor ya iyi bir rat ise saklanma olasılığı var mı?

Wexcy

Confirmed Memb.
Konular
1
avastı şimdi indirdim kurdum hiç bir sorun olmadığını soyluyor ya iyi bir rat ise saklanma olasılığı var mı?
Şimdi Kanka Rat Yediğinin Kanısına Nasıl Vardın Bi Oradan Başlayalım Sonrasında Çözümü Kolay

levoriaaa

Super Member
Konular
28
Şimdi Kanka Rat Yediğinin Kanısına Nasıl Vardın Bi Oradan Başlayalım Sonrasında Çözümü Kolay
bi adam bana hacklemem için bir şey kuracağını söylemişti bende inanmıştım bu siteden biriydi hatta ondan güvenmiştim sonra adam dc mi falan hackledi diller deişti renkler değişti bütün bilgilerim ona geçti eski şifrelerim falanda dahil rat attıgını soyledi ve bunu bana satabileceğini söyledi bir de

vJACKS

Confirmed Memb.
Konular
1
Usta avast boş geç onu sen marwlebytes indir virüsleri söküp atıyor dns ayarlardan ssd gizzle wifiden erişimini gizle onlara karşı avastta birçok virüs gözükmüyor ve bazı virüsler sızabiliyor gizlenebiliyor kendını ana program gıbı adlandırııp çalışabılır ark dedıgı gıbı vırus totalden tarat pc hangısı bulursa viüsü onu ındır temızler o

Wexcy

Confirmed Memb.
Konular
1
bi adam bana hacklemem için bir şey kuracağını söylemişti bende inanmıştım bu siteden biriydi hatta ondan güvenmiştim sonra adam dc mi falan hackledi diller deişti renkler değişti bütün bilgilerim ona geçti eski şifrelerim falanda dahil rat attıgını soyledi ve bunu bana satabileceğini söyledi bir de
Kanka "marwlebytes" değil Malwarebytes İndirmen Lazım Yediğin Malware ları Kolaylıkla Buluyor Ve Gayet Hızlı Bir Çözüm Fakat Sana Tavsiyem Bitdefender Antivirüs Free İndirip Taratman Daha Detaylı Ve Sağlıklı Olacaktır Onun Haricinde Ben Hiç Biriyle Uğraşmam Atar Formatı Geçerim Fakat Sen Bilirsin :D

vJACKS

Confirmed Memb.
Konular
1
Kanka "marwlebytes" değil Malwarebytes İndirmen Lazım Yediğin Malware ları Kolaylıkla Buluyor Ve Gayet Hızlı Bir Çözüm Fakat Sana Tavsiyem Bitdefender Antivirüs Free İndirip Taratman Daha Detaylı Ve Sağlıklı Olacaktır Onun Haricinde Ben Hiç Biriyle Uğraşmam Atar Formatı Geçerim Fakat Sen Bilirsin :D
Kusura bakma knka yanlış yazmışım özürdilerim inş kurtulur o arkadaş virüsten

levoriaaa

Super Member
Konular
28
bende öyle yapıyorum normalde ama dün formatta şarz bitti maalesef bende daha uğraşamıyacağım işlerim var ondan gizlenme imkanı olamaz mı adamın o dediğin programdan yapsam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...