kankam şimdilik ufak kodlama programlarından başlamanı önerebilirimhile kodlama isteği bi benim mi içimde var kodlayanlar başlangıçta ne önerirsiniz nelere dikkat edip nelere kafa yormam gerekiyor d bütün cevaplayanlara teşekkür ederim şimdiden
kankam şimdilik ufak kodlama programlarından başlamanı önerebilirimhile kodlama isteği bi benim mi içimde var kodlayanlar başlangıçta ne önerirsiniz nelere dikkat edip nelere kafa yormam gerekiyor d bütün cevaplayanlara teşekkür ederim şimdiden
Ben de mesaj kasmaya çalışıyorumda yorum yapabilecek konu bulamıyorumEvet kaldı 470 tane felan
sohbet et kardeşim sende o zamanBen de mesaj kasmaya çalışıyorumda yorum yapabilecek konu bulamıyorum
kanka önce yazılım bilmen lazımhile kodlama isteği bi benim mi içimde var kodlayanlar başlangıçta ne önerirsiniz nelere dikkat edip nelere kafa yormam gerekiyor d bütün cevaplayanlara teşekkür ederim şimdiden
amacın mesaj kasmak olunca yazcak birşey bulamazsın sadece sohbet et soru sor cevap verBen de mesaj kasmaya çalışıyorumda yorum yapabilecek konu bulamıyorum
iyi kasmışsın kanka eline sağlıkEvet kaldı 470 tane felan