REAL UI Vac Hakkında Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErcanTRKaan

Super Member
Konular
15
Vac Bypass fixlenmişti sanırım geri Vac bypass gibi birşey söz konusu olurmu yada vac bypassiz ezglobal kullansam diğerine kıyasla ban yeme olasılığım ne kadar ?

Çözüm
Çok yakında yeni vac bypass'ı loader'a ekleyeceğiz, şu anlık testler yapıyoruz eğer testler tamamlanırsa eklenecektir. Vac Bypass'ız hile açarsanız güven faktörünüz düşmesi çok olası olur bu da hesap için iyi bir şey değil. İyi forumlar.

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Çok yakında yeni vac bypass'ı loader'a ekleyeceğiz, şu anlık testler yapıyoruz eğer testler tamamlanırsa eklenecektir. Vac Bypass'ız hile açarsanız güven faktörünüz düşmesi çok olası olur bu da hesap için iyi bir şey değil. İyi forumlar.

Çözüm

ErcanTRKaan

Super Member
Konular
15
Cevabınız için teşekkür ederim bunun için bir süre verme ihtimaliniz varmı eski vac bypassiniz sayesinde seçkin hesabımda sorun olmadan oynayabiliyordum şimdi vac bypass fixlenince biraz ürkütüyor insanı vac ban yemek sonuçta seçkin artık fiyat olarak uçtu hesap almakta istemiyorum

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Cevabınız için teşekkür ederim bunun için bir süre verme ihtimaliniz varmı eski vac bypassiniz sayesinde seçkin hesabımda sorun olmadan oynayabiliyordum şimdi vac bypass fixlenince biraz ürkütüyor insanı vac ban yemek sonuçta seçkin artık fiyat olarak uçtu hesap almakta istemiyorum
Testler doğrulanırsa bu hafta sonu planlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...