Reality cheats paladins hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Affect

Banned Member
Konular
3
Reality cheats uygulaması üzerinden paladins hilesini gayet güzel kullanıyordum. Fakat nedense bugün bir sorun oldu ve hileyi açarken windowsu yükseltmemi vs istiyor ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Oyuna son güncellemeden sonra EAC Driverin loadlanmasını engellediğini tespitine vardım. Hile ilk driver loadlanması sonra oyunu beklenmesi için bir sistem yapacağım. En kısa sürede güncelleyeceğiz. İyi forumlar.

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Bilgisayarınıza Anti virüs yazılımı indirdiniz mi? Kaspersky/malwarebytes/feceit ac v.b driverin loadlanmasını bir anti virüs yazılımı engelliyor olabilir, bu anti virüs yazılımlarını tamamen silin tekrar deneyin, Windows güvenliği (Windows defender) kapalı olduğuna emin olun. 0x5 hatası izin yetersizliğinden dolayı çıkmaktadır.

WayOfLegenD1

Confirmed Memb.
Konular
1
vindowsu güncelleyip denesen olmazsa format at allruntimes kur sorun cozulur virüsede iyi baak belkı acık kalmıstır yada guvenlık duvarı dostum

Affect

Banned Member
Konular
3
Bilgisayarınıza Anti virüs yazılımı indirdiniz mi? Kaspersky/malwarebytes/feceit ac v.b driverin loadlanmasını bir anti virüs yazılımı engelliyor olabilir, bu anti virüs yazılımlarını tamamen silin tekrar deneyin, Windows güvenliği (Windows defender) kapalı olduğuna emin olun. 0x5 hatası izin yetersizliğinden dolayı çıkmaktadır.
herhangi bir antivirüs programım yok bilgsayarımda

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Oyuna son güncellemeden sonra EAC Driverin loadlanmasını engellediğini tespitine vardım. Hile ilk driver loadlanması sonra oyunu beklenmesi için bir sistem yapacağım. En kısa sürede güncelleyeceğiz. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...